Voi voi, oi ei, mä tuskin kestän…

5.12.2014 - 0:58 / kiemura.


disneypahiksetyyh1

 AAAAAGHHHHH!!! AINA, AINA, AINA!!! Aina... aina ne putoaa. Vankilakin on keksitty! Mun unelma Disney-leffa ois semmoinen, jossa hauskat ja persoonalliset sivuhahmot olisivat päähenkilöinä, pahikset samaten ja pahiksia ei tapettaisi. Jokin luovempi loppuratkaisu heille.  (Mulla taitaa olla joku Disney-teema nyt joulukuussa...joulukalenteriikin alunperin ajattelin piirtää  top 24 suosikki Disney-hahmoani. Ostin tänään Kaunotar ja Hirviön dvd:nä... vanhasta vhs:stä ei ole ollut iloa vuosiin. Se on ehkä piirrettyjä kauneimpia tyylillisesti ja värimaailmallisesti.)


AAAAAGHHHHH!!!
AINA, AINA, AINA!!! Aina… aina ne putoaa. Vankilakin on keksitty!
Mun unelma Disney-leffa ois semmoinen, jossa hauskat ja persoonalliset sivuhahmot olisivat päähenkilöinä, pahikset samaten ja pahiksia ei tapettaisi. Jokin luovempi loppuratkaisu heille.
(Mulla taitaa olla joku Disney-teema nyt joulukuussa…joulukalenteriinkin alunperin ajattelin piirtää top 24 suosikki Disney-hahmoani. Ostin tänään Kaunotar ja Hirviön dvd:nä… vanhasta vhs:stä ei ole ollut iloa vuosiin. Se on ehkä piirrettyjä kauneimpia tyylillisesti ja värimaailmallisesti.)

Kategoria: Fanitus, Good kind of random, Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , , ,



2 vastausta - “Voi voi, oi ei, mä tuskin kestän…”

  1. Rico Kirjoittaa:

    Hehhe! Ainakaan Frozenissa pahis ei kuole. 😀

    Itse olen taas lopen kyllästynyt monessa elokuvassa nähtyyn pahiksen armahtamis juttuun ja sitte siitä tulee hyvis jajee! 😛

    Ymmärrän kuitenkin pointtisi, suurimassa osassa Disney elokuvissa pahis kuolee (putoamalla)

  2. kiemura Kirjoittaa:

    No jaa, Frozenin pahis ei ole kai tarpeeksi pahis siihen… jotenkin se ei edes tunnu oikealta pahishahmolta kun se tuli niin puskista xD Mutta onneksi joo sitä ei tapettu! Mutta klassikoissa tuntuu putoamiskuolema olevan yleisin kuolinsyy. Harvoin olen Disney-leffoissa nähnyt hyviksen taholta mitään kunnon armahtamista, ne tuntuu olevan aika kovaksikeitettyjä tyyppejä xD Iago on ainoa, joka siirtyi hyvisten puolelle, mutta ei kuitenkaan muuttunut täysin hyväksi ja lässyksi vaan säilytti kieroutuneen persoonansa 😀 Sen tyylistä näkisin mieluusti enemmän, kun tuntuu että hyvään pahishahmoon kiintyy yhtä paljon tai enemmän kuin sankarihahmoihin! Keisarin uusissa kuvioissa Kronk on pahiksen puolella, mutta ei edes tajua sitä, mikä on hilpeää :’D (siinä ei onneksi Yzma kuollut)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi