Lempipiirrettyni osa 2

2.11.2014 - 16:57 / kiemura.


Pahoittelut valtavasta viiveestä tämän projektin osalta, nyt yritän piirtää tähän säännöllisemmin! Koulu ja inktober ovat pitäneet kiireisinä! Eli tässä taas muutamia piirrettysarjoja oravaversioina. Aika luonnosmaisia tällä kertaa, vielä olen (maito)hapoilla (öhöhö) animaation tekemisestä.

barbapapasykerohupsis

Kategoria: Fanitus, Oravan lempipiirrettysarjat, Piirustukset.
Tagit: , , ,



7 vastausta - “Lempipiirrettyni osa 2”

  1. Badger Kirjoittaa:

    Tohtori Sykerö oli aika ärtsy sarja. Pitäisi saada sitä jonnekin, levylle, netflixiin, jonnekin. 😀

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Haha! Niin oli! Ja olen hämmentynyt, että siitä oli tehty vain 13 jaksoa tai jotain, silloin pienenä tuntui että niitä oli vaikka kuinka monta! Tosi psykedeelinen sarja, about kaikki eloton oli elollista muun muassa! Untamo-kameli oli aika creepy! Muistaakseni Tohtori Sykeröä myytiin dvd-boxina joku vuosi takaperin kaupoissa, en tiedä onko enää saatavilla. Youtubesta taisi löytyä joku jakso. Ei silloin pienenä Sykeröä pitänyt mitenkään outona vaan kaikki tuntui ihan normaalilta siinä sarjassa xD Mutta nyt kun katsoo, mietin että onko se Neiti Nokkonen Sykerön vaimo vai taloudenhoitaja ja mitä ihmeen otuksia ne animaattorit on sinne piirtäneet ja mitä oikein ovat vetäneet :’D Ja miksi sen nimi on käännetty Sykeröksi? xD Oli kyllä mielikuvituksellinen sarja! Sateenkaaren korjaus-jakso oli hieno!

  3. Stalkkeri Kirjoittaa:

    Mäkin katoin Tohtori Sykeröä! Ja olin kans luullu, et niitä jaksoja olis ainakin jotain 30-50. Joskus ainakin niitä jaksoja löyty YouTubesta suomeks (sillä huippulaadukkaalla ja mahtavalla dubbauksella, missä alkuoeräset äänet kuulu vaimeina taustalla).

  4. Stalkkeri Kirjoittaa:

    Ja ainakin Wikipedian mukaan neiti Nokkonen on Sykerön taloudenhoitajatar.

  5. kiemura Kirjoittaa:

    Stalkkeri: Haha, en siis ollut ainoa, joka luuli että niitä jaksoja ois ollut paljon! Ehkä niissä vaan tapahtui niin paljon, että ajateltiin, että jaksoja on paljon? Ja nyt selvisi Nokkosenkin mysteeri! 😀

  6. Badger Kirjoittaa:

    Piti sitten tietysti vähän etsiskellä netistä DVD-julkaisua.

    Tohtori Sykeröä ei löytynyt heti ekasta nettikaupasta eikä huuto.netistä. :C Levyn julkaisu on lopetettu, ei ollut saatavilla.

    Sitten tuli mieleen, kun noita kuviasi katselin, että tuo vika taitaa olla Hupsis-herrat Pat ja Mat?
    Heidänkin seikkailunsa löytyvät DVD:ltä, ja niitä toki löytyy huutokaupasta (aika kohtuullisella hinnalla jopa).

    Vähän leikittelen ideaa, että ostaisin itselleni joululahjan.

    Tuleeko muuten orava-Sykerö-kuvaan koskaan värejä vai meneekö liian villiksi?

  7. kiemura Kirjoittaa:

    Woi ei, se on ollut liian suosittu ja myyty loppuun! Harmi että on loppunut! Ehkä sitä voisi löytyä tietty englanniksi…

    Joo, oikeaan osuit, Hupsis-ukothan ne siinä! Ne on super nostalgisia, katsoin niitä videokasetilta paljon pienenä ja tv:stä myös. Ne oli niin hilpeitä ja tykkäsin niiden salaisesta käsimerkistä 😀 Ja musasta! Nyt alkoi soimaan se tunnarimusiikki tietty päässä… oho, kiva tietää, että löytyy dvd herroista!

    Hee, itselleen on aina fiksuinta ostaa lahjoja, se on mottoni! 8D

    Hmm, en ole varma, laitoin kuvan niin hätäpäissäni blogiini etten muistanut värittää sitä! Aika räikeät värit varmaan tulisi! 8D Nyt oon jo piirtämässä seuraavia piirrettykuvia, niihin tulee ainakin väriä. Tästä tuli kyllä loputon urakka piirtää kaikki lempparisarjat! :’D Piirrän varmaan eka lapsuusajan suosikkeja ja loppua kohden nykysuosikkejani!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi