Hopeanuoli ja nojapyörä

13.07.2014 - 18:09 / kiemura.


Terppa pyysi nojapyörää, tässä olisi! (Kinneristä Google antoi niin monta erinäköistä vaihtoehtoa, etten viitsinyt piirtää sitä. Nojapyöräkin on minulle ihan outo kapistus! :D) nojapy

 

hopeanuoli

Ja toisena piirtopyyntönä Hopeanuoli Limpulle! Katsoin Hopeanuolta joskus 12-13-vuotiaana, se oli sellainen hetkellinen innostus… söpö eläinpiirretty, eikun… Attack on Titan:kaan ei ole yhtä brutaali xD Tuo Takeda-metsästäjä olisi saanut kyllä eläinsuojeluyhdistykset peräänsä elävässä elämässä (sori en löytänyt ukon alakropasta kuvaa, joten ei ole varmaan näköinen! Ai niin, Hopeanuolelta unohtui naama-arpi!) Haha, löysin muuten jonkun suomenkielisen Hopeanuoli-sivuston, jossa kerrotaan hahmoista. Takedan kohdalla luki: ”Rotu: ihminen”!:’D

Kategoria: Arpa on heitetty eli haasteet, Piirustukset.
Tagit: , ,Yksi vastaus - “Hopeanuoli ja nojapyörä”

  1. Terppa Kirjoittaa:

    Kiitoksia! Hieno nojapyörä ja kuvasta välittyy just se mukava fiilis mikä on ajaessakin 🙂 ja vastaantulevan kansalaisen aprikoiva ilme on kuin ihan oikeasta elämästä!

    Kinnereitä on kyllä kymmeniä erisorttisia eli ei helppo rasti mut aina pitää pyytää jotain outoa 🙂 mä ajelen tuollaisella http://files.fitfashion.fi/wp-content/uploads/sites/27/2014/06/ratareisi29.jpg sinänsä hassu yhteensattuma, että sen kyljessä kans jasmakoita 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi