Transformers-roolipeli-kuvia

28.06.2014 - 22:19 / kiemura.


Olen mukana Transformers-aiheisessa roolipelissä, jossa pelaamme Decepticoneja, jotka ovat kaikki enemmän tai vähemmän luusereita (painotus sanalla enemmän). Oma hahmoni on Boot, bilehile joka tuntee kaikki ja kaikki tuntevat hänet. Ehkäpä Bootin hurmaavan ja valloittavan persoonallisuuden takia? (tuskin sentään siksi, että hän on yrittänyt värvätä lähestulkoon joka Decepticonin combiner-tiimiinsä tai tuhonnut kokonaisia baareja juhlintareissuillaan)

Harrastukset: beatboksaus, bilettäminen ja energon,energon, energon sekä muiden erikoistiimin jäsenten ärsyttäminen hermoromahduksen partaalle. Ja alt modehan on mitä hyödyllisin: JALKA (on kuulunut combiner-tiimiin, mutta on ainoa hengissä selvinnyt jäsen *pun intended*) Vaikka Boot ei ole älyllä pilattu, pääsee hän kuitenkin loistamaan silloin kun tiirikointi tai sanailu on tarpeen. Bootin paras (bile)kaveri on pahamaineinen Misfire (oikea TF-hahmo), jota muut hahmot tuntuvat jostain syystä katsovan kieroon.

Kasvojen suunnittelua

Startfire-niminen hahmo on lääpällään Megatroniin...Megatron ei edes tiedä Startfiren olemassaolosta. Yhdellä pelikerralla Boot hakkasi Prowlin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boot sai kampaaja-ajan Knock Outille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kätevää, humalainen Boot sai ilmaisen kotiinkuljetuksen eikä hänen tarvinnut käyttää omia jalkojaan siihen! (huomaa auton peruutusääni-imitaatio)
Pelissä myös pahantuulinen Starscream uhkaili säikkyä Megatronia pimeällä kujalla, mikä oli minusta niin niin huvittava mielikuva että pakko oli yrittää piirtää sekin. Yleensähän asetelma on ihan päinvastoin!:D Niiden kokoerokin on jo niin naurettava! Nämä kuvat ovat nopeasti piirrettyjä, en katsonut mihinkään mallia. Megatroniin otin inspiraation läheisestä roskapöntöstä.

Kategoria: Fanitus, Good kind of random, Piirustukset, Yleinen.
Tagit: , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi