Sarjakuvapiirtäjäbattle osa 9: Voitokas orava

18.10.2012 - 14:47 / kiemura.


Heh, sainpas teidät lukijat mukavan kärsimättömiksi! Nyt on siis aika…niin tosiaan AIKA.

Muinaisina esiaikoina:

Menneisyys:

Nykyisyys:

(tosin me ollaan mun mielestä molemmat Eiji Nizumia, ainakin jos tuotteliaisuutemme lasketaan yhteen) Tulevaisuus:

 

Koska miksi käyttää miekkoja, jos on nyrkit?TSÄDÄÄM! TAAAIKURI ORAVAINEN!! (piirtää valonnopeudella) Scifiä! Juuri eilen myhäilimme pupun kanssa kuinka on hauskaa kokeilla eri tyylilajeja battleissa. Päädyin tällä kertaa scifiin, koska se on molempien sydäntä lähellä. Olen aina halunnut tehdä aikamatkustussarjiksen! Otin tähän vaikutteita monesta eri jutuista, esim. Madagascarin pingviineistä ja Futuramasta. Kyborgiin meni 1,5 tuntia. Se näyttää aika pöllömäiseltä XD Huh. Hirveä urakka oli muokata ja kuvat ja laittaa ne sitten tänne blogiin! Pupu ei takuulla pysty vastaamaan haasteeseen! No nyt löpinäni sikseen, sillä sana on teidän!!! P.S. Jos etsit uutta harrastusta, piirtäminen on kaikkein eeppisintä.

Kategoria: Fanitus, Orava, Sarjakuvapiirtäjäbattle.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,4 vastausta - “Sarjakuvapiirtäjäbattle osa 9: Voitokas orava”

 1. grimbird Kirjoittaa:

  Teen niin artsun ja kokeilevan sarjakuvan että se pyyhkäisee pörröisen häntäsi mennessään ja niin paljastuu miksi joudut myöhemmin käyttämään proteesia. MUHOHAHAHAHAHA! Mielessäni muhii jo ideoita. Kirjoittaessani tätä virnistän ilkeästi hammasraudat säihkyen.

 2. kiemura Kirjoittaa:

  HAHAHA! SEHÄN NÄHDÄÄN!!! (eli ei nähdä XD) Älä anna muhia niiden liian kauan, tai niistä tulee undergroundia! Tai lantaa! BWHAHAHAHA!!!

 3. Elmeri Kirjoittaa:

  aaa tämä on ihan mahtava 😀

 4. kiemura Kirjoittaa:

  Haha! Kiitos kovasti, Elmeri! 😀 Näitä on erittäin viihdyttävää piirtää! 😀 (varsinkin noita alun parodiakuvia!)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi