Piirtäjä battle osa 9….TEASER! JOINK!!!

14.10.2012 - 17:11 / kiemura.


Ahhah, kuinka rakastankaan ihania kamalia teasereita! Niissä on sellaista glamouria... Mikäli kiireiltäni ehdin, saattaa osa 9 ilmestyä ensi viikon aikana. Siitä tuli vähän eeppisempi kuin ajattelin, joten kestää vähän. Tällä trailerilla piinaan teitä siis, hähhää! Orava ymmärtää markkinoinnin päälle ;D

Kategoria: Fanitus, Orava, Sarjakuvapiirtäjäbattle.
Tagit: , , , , , , , , , , ,2 vastausta - “Piirtäjä battle osa 9….TEASER! JOINK!!!”

  1. Pekka Kirjoittaa:

    Jos orava ymmärtäisi markkinoinnin päälle, se ei mainostaisi vaatteiden päällä pitämistä 😛

  2. kiemura Kirjoittaa:

    HAHAHAHA! MÄ ODOTIN KUINKA KAUAN KESTÄISI, ETTÄ JOKU SANOISIN TUON!!!! 😀 😀 😀 Hahahaha! Olen siis myös pätevä selvänäkijä (tai selvä näkijä). Ehkä tämä markkinointi ei ole suunnattu furry-hahmojen fanittajille?:D Vähän pitää nyt tähdätä korkeammalle…classy, classy

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi