Suuria lupauksia

19.08.2012 - 12:40 / kiemura.


http://www.youtube.com/watch?v=DvYBZRwwGB4&feature=related Ööh...alkaen tänään, sillä tuli syötyä viikolla mm. jäätelöä, popcornia ja kakkuja eheh...XD Olen tällä hetkellä hulluna Madagaskarin pingviineihin, siksi random-pingviiniviittaus lopussa. Heta on ilmiselvä Skipper (on hyvä antamaan käskyjä ja neuvoja) ja minä Private koska olen vielä pieni ja sini (ruskea)silmäinen. "Cute and cuddly, boys, cute and cuddly!"

Kategoria: Fanitus, Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , , , , , ,Yksi vastaus - “Suuria lupauksia”

  1. Juho Kirjoittaa:

    Karkkeihin tulee helposti fyysinen tarve. Itse kompensoin sitä ostamalla makeita hedelmiä ja marjoja – tummat viinirypäleet varsinkin ovat erinomainen (ja halvahko) korvike. Jos selviää viitisen päivää ilman, tarve lähtee lähes kokonaan pois.

    Olen myös huomannut että lyhytkin fyysinen rasitus joka saa sydämen tykyttämään vie halun syödä karkkia.

    Joten olen luvannut itselleni että jos tekee mieli karkkia, käyn ensin pyöräilemässä ja ostan sitten – yleensä pyöräilyn jälkeen ei tee enää mieli.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi