Uusi sarjis/New comic zine!

7.08.2018 - 18:37 / kiemura.


covers

 

Tadaa! Sain uuden sarjikseni valmiiksi sunnuntaina ja se lähti myös painoon! Jännää! Ensimmäinen zineni, joka on kokonaan väreissä! Kieleksi valitsin englannin sillä osa jutuista tapahtuu Englannissa. Kaikki jutut ovat omasta elämästäni! Tätä on sitten saatavilla Zine Festissa Helsingin sarjakuvafestivaaleilla 1.9.-2.9.! Hauskaa päästä myymään pitkästä aikaa sarjisfestareille.

Nyt sitten taas työstämään opinnäytetyö-animaatiota!!! SQUIRREL POWERRRRR!!!

I finished my new comic zine, can’t wait to see how it will look when it comes out of the printing house (yikes). Full color and in English. If all goes well, it will be available on Helsinki comics festival/Zine fest on 1st and 2nd of September! http://sarjakuvafestivaalit.fi/

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit:Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi