Ohhoh!

11.10.2017 - 13:40 / kiemura.


puhujaAi niin tälläisenkin piirsin eilen illalla, kun oli vauhti päällä. En ole ilmeisesti vieläkään oikein käsittänyt, että vaihtovuosi on ohi. Hidas prosessointi ja jotenkin tuntuu että vaihdon jälkeen olen ollut vähän tyhjän päällä. Tai jotain sellaista.

Ihan hauskaa päästä jakamaan vinkkejä ja neuvomaan, miten välttää sudenkuoppia. Ja tietty hehkuttamaan kaikkea hauskaa. Esiintyminen kyllä jännittää aina ja en enää muista mitä kaikkea lomaketta piti tehdä vaihdon eteen (ilmeisesti niistäkin pitäisi puhua?!), niitä oli niin paljon.

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , ,2 vastausta - “Ohhoh!”

  1. Kati Kirjoittaa:

    Ha ha, mä oon ollu just samassa tilanteessa! Pyydettiin vaihtoinfoon puhumaan, ja olin vaan et ööööööö, mitäköhän papereita niitä oli ja et haluun takasin Skotlantiin!

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Hihihii! 😀 Hienoa etten ole ainoa tälläisen tilanteen kanssa. Kamalasti oli kyllä byrokratiaa, yleensä ihminen vaan haluaa unohtaa sellaiset, hehe! Oih, Skotlanti on hieno paikka, kävin sielläkin vaihtovuoden aikana. Ehkä ne on tyytyväisiä jos näytän paljon kuvia. Ohjeissa luki että juhlimisesta ei saa puhua kauheasti, haha. Ilmeisesti jotkut vaihtarit sitten ei muuta teekään.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi