Puuhapäivä

29.09.2015 - 20:03 / kiemura.


puuhapaivaLisäksi suhersin blogisarjiksen (Sherlock!) ja valmistin ruokaa. Ruoanlaitto on ainoa ok kotityö (tosin väsyneenä ja nälkäisenä se on kaameaa).

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: ,



4 vastausta - “Puuhapäivä”

  1. Muhvu Kirjoittaa:

    Joskus katoin jonkun lastenohjelman, jossa oli noita ja pieni poika. Pikkupoika toivoi kutakuinkin samaa kuin sinäkin, että vois vaan ”skipata” kaikki tylsät ja ikävät kohdat elämästä. Sai noidalta lankakerän, ja aina kun tämä veti lankaa kerästä, elämä pikakelasi eteenpäin. Lopulta poika kasvoi aikuiseksi ja…. Näki vanhuuteen kuolleiden vanhempiensa haudat! Onneksi noita palautti miehen takaisin lapsuuteensa kun tämä tarpeeksi pillitti. Tarinan opetus: ??? Sit kun vielä tietäs mikä piirretty oli kyseessä. Oli meinaan paljon ”särmikkäämpi” kun nykyajan lässynlässyn-lastenohjelmat.

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Haha, kuulostaa just semmoiselta opettavaiselta lastensadulta! (jee särmikkyydelle!) Olenkohan nähnyt tuota… Ja sit on se Click!-leffa jossa mies saa taikakaukosäätimen, jolla voi kelata elämää eteenpäin ja seuraukset on ikävät tms. En oo sitä uskaltanut katsoa koskaan, kuulostaa liian karmivalta! xD Mut joskus ois kiva, että urheilun ja kotityöt sais jotenkin sullottua nopeampaan aikaan tai jotain (ilman että menettäisi tunteja elämästä, haha), jäis aikaa sit muulle 😀 Toisaalta, nyt ei tarvii huomenna tehdä mitään tylsiä hommia kun hoidin kaiken jo tänään. Harvoin olen näin tehokkaalla tuulella!

  3. HARAKKA Kirjoittaa:

    TULE KOULULLE TEKEMÄÄN NOITA TEHTÄVIÄ >:O !!!

    tÄÄLLÄ ON YSTÄVIÄ, EI EHKÄ SOHVAA MUTTA YSTÄVIÄ ON. MINÄ OLEN TÄÄLLÄ. mINÄÄ ja ehkä Saana. Reettakin on usein! Muista en tiedä, mutta minä olen täällä. Ja MINÄ haluan SINUT TÄNNE.
    (jos et tuu niin tulen raahaamaan sinut tänne. Tiedän ihan melkein missä asut.) Jos ei muuten niin huomenna raahaan vaikka räsymaton tänne.

  4. kiemura Kirjoittaa:

    Oho, Harakkain viesti tuli näkyviin vasta nyt! Oi kuinka imarreltu olen kun noin kaivataan! VOIIII SINUAAA!! On kyllä ikävä jo animaatioluokkaa, ollaan oltu niin eristyksissä siellä ”Fakta”-luokassa! Kohta tosin valtaan Kone-luokan, hahaa! Ensi viikolla on taas niitä etäpäiviä alkuviikosta, pitää tökkiä teitä fb:ssa jos ootte taas koululla 8D Ja jahka saan joskus siivottua kämpässäni, pitää kutsua sinut kylään, ollaanhan me melkein naapureita! 8D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi