Karsea korvakauhutarina

24.08.2015 - 20:39 / kiemura.


Haha, mun matkapäiväkirja alkaa vähän nurinkurisesti väärästä päästä nyt, mutta oli niin absurdi outous... ironista kyllä, olin alunperin aikeissa ylistää kyseisiä muovailtavia korvatulppia (joita siis ihan apteekeissa myydään!!!) mutta nyt teen päinvastaista eli älkää ikinä pitäkö korvakittiä korvissanne nukkuessanne, ainakaan ei tunnu kestävän kahden viikon käyttöä. Ja niihin tarttui tosi helposti pöly ja hiukset myös.  Brrh, epämiellyttävää! Sain tuon möykyn takia välikorvantulehduksen, onneksi sain antibioottikuurin. Huomasin korvan menneen täysin tukkoon matkan vikana aamuna ja oli aika ankeaa sitten odottaa lentokentällä kipeän korvan kanssa. Kauheaa, jos tuo olisi tapahtunut matkan alussa ja olisi siellä pitänyt yrittää mennä lääkärille. Lääkärillä oli oikeasti tuollainen kauhistunut ilme, luuli varmaan joksikin mutanttivaikuksi sitä.  Jotenkin tää oli liian sketsimäinen tilanne, pakko oli piirtää kauheudessaan/hupsuudessaan. Huh.

 

Haha, mun matkapäiväkirja alkaa vähän nurinkurisesti väärästä päästä nyt, mutta oli niin absurdi outous matkan päälle… ironista kyllä, olin alunperin aikeissa ylistää kyseisiä muovailtavia korvatulppia (joita siis ihan apteekeissa myydään!!!) mutta nyt teen päinvastaista eli älkää ikinä pitäkö korvakittiä korvissanne nukkuessanne, ainakaan ei tunnu kestävän kahden viikon käyttöä. Ja niihin tarttui tosi helposti pöly ja hiukset myös.
Brrh, epämiellyttävää! Sain tuon möykyn takia välikorvantulehduksen, onneksi sain viikon antibioottikuurin ja korva varmaan parantuu sarjisfestareihin mennessä. Huomasin korvan menneen täysin tukkoon matkan vikana aamuna ja oli aika ankeaa sitten odottaa lentokentällä kipeän korvan kanssa…8 tuntia.  Vihaan lentokenttiä ja kiljuvia lapsia (onneksi en kuullut niiden korvia sivaltavia ääniä kunnolla kun oikea korva oli täysin tukossa). Vinkki: älä mene lentokentälle liian aikaisin (olin vaan liian väsynyt sinä päivänä tappaakseni aikaa muutenkaan xD). Kauheaa, jos tuo olisi tapahtunut matkan alussa ja olisi siellä pitänyt yrittää mennä lääkärille.
Lääkärillä oli oikeasti tuollainen kauhistunut ilme, luuli varmaan joksikin mutanttivaikuksi sitä.
Jotenkin tää oli liian sketsimäinen tilanne, pakko oli piirtää nopeasti kauheudessaan/hupsuudessaan. Huh.  Mutta viikon päästä olen taas skannerini luona, eli voin taas piirtää perinteisesti paperille, jee! Matkapäivistä luvassa siis pian, oli parhain matka ikinä flunssasta ja korvavaivoista huolimatta.

 

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , ,



2 vastausta - “Karsea korvakauhutarina”

  1. Corgisyrän Kirjoittaa:

    Herrajumala! Meidän äiti just tilitti, että sillä on korvatulppa mädäntyny korvassa tyyliin pari kuukautta :’D Miten tätä tapahtuu nyt yht’äkkiä?

    Jaksuja korvalles!! >:B

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Hui kamala! Eiks se ollut sitten saanut pois sitä lääkärillä?! Kaks kuukautta, apua! Parikin päivää oli liian järkkyä… ja mä ihmettelinkin, että kuinka ihmeessä korva sekunnissa vaa muurautui umpeen! O_O Kiitos kovasti! Onneks sai heti lääkäriajan ja ton ällötyksen korvasta pois! (vähän kuumotti kun lääkäri veti sen jollain metallikoukulla mun korvasta ulos… D:) Pitää varmaan hankkia jotkut ihmeen kuulosuojaimet sit kun seuraavan kerran hostellissa yöpyy, enää en korvatulppia korviini uskalla pistää :’D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi