Jäiks och samma på svenska

19.03.2015 - 19:12 / kiemura.


 Öhöh.... oli kyllä erikoisin työhaastattelu jossa oon ollut! Ja ekaa kertaa olin ryhmätyöhaastattelussa O_o Huhhuh. Ilokseni huomasin, että pakastimessa on joku hyvä jäätelö, jonka voin syödä nyt palkinnoksi! Arvostus minää neljä päivää sitten kohtaan nousi juuri huippuunsa.  Huhhuh, aika tiukka viikko ja tiukkana jatkuu sunnuntaihin saakka. Puuh. Onneksi pahin köhä  on ohi (tosin sain yskäkohtauksen haastattelussa, yhy).


Kohti epämukavuusaluetta ja sen yli! Öhöh…. oli kyllä erikoisin työhaastattelu jossa olen ollut! Ja ekaa kertaa olin ryhmätyöhaastattelussa O_o Huhhuh. Ilokseni huomasin, että pakastimessa on joku hyvä jäätelö, jonka voin syödä nyt palkinnoksi! Arvostus minääni neljä päivää sitten kohtaan nousi juuri huippuunsa. Huhhuh, aika tiukka viikko ja tiukkana jatkuu sunnuntaihin saakka. Puuh. Onneksi pahin köhä on ohi (tosin sain yskäkohtauksen haastattelussa, yhy).

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , ,



4 vastausta - “Jäiks och samma på svenska”

  1. Salla Kirjoittaa:

    Hyvä,että läpi meni! 🙂

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Jaa, en tiiä vielä kun ilmoittavat vasta viikon päästä saanko homman vai en :’D

  3. Ookami Kirjoittaa:

    No toivottavasti onnistut, itse olen saanut jo kahesta paikasta pakit…. kolmansia odotellessa… :’D

  4. kiemura Kirjoittaa:

    Haha, joo saa nähdä miten käy! Tuolla on kyllä todella minimipalkka, mutta itse työ ei olisi raskasta… työmatkoihin tosin menisi kaksi tuntia päivässä! D: Joo, kesätöiden hakeminen on varsin turhauttavaa! Tsemppiä!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi