Festaritunnelmat+THE LOOT!

9.09.2014 - 18:09 / kiemura.


festarit 001

 

Hahaa, sain ihan mukavasti nimmaroida festareilla! Se on ehkä yksi hauskimmista sarjakuvataiteilijan työnkuvista! Kiitos kaikille tukijoille ja tervetuloa uudet lukijat!  Viime viikot on muuten kuluneet uuteen paikkakuntaan ja kouluun sopeutuessa (kaikki on ihanaa!). Siitä lisää myöhemmin. Tässä vielä mun tämän vuoden festarilöydöt:

Hahaa, sain ihan mukavasti nimmaroida festareilla! Se on ehkä yksi hauskimmista sarjakuvataiteilijan työnkuvista! Kiitos kaikille tukijoille ja tervetuloa uudet lukijat!
Viime viikot ovat muuten kuluneet uuteen paikkakuntaan ja kouluun sopeutuessa (kaikki on ihanaa!). Siitä lisää myöhemmin. Tässä vielä mun tämän vuoden festarilöydöt:

Turkoosivoittoista värimaailmaa kansissa selkeästi! Sarjakuvat: Mari Ahokoivu: Talviunta osa 3 (sain ihanan nimmarin) Raina Telgemeier: Smile (kansi on hämäävän ruma, sisältä paljastuu nuortensarjakuva, joka EI käsittele masennusta tai angstia. Harvinaisuus siis!) Craig Thompson: Good-byeChunky Rice (tämän ostin piirustustyylin perusteella ja paksuuden) Salaliitto-Sammakko-hihamerkki (tulee mun tulevaan haalariin! Pe-pingu mulla onkin jo plakkarissa) Jonna Kuitunen: Smelly Magma II Super attack power desu!!! (hilpeitä strippejä, joita voisi lukea 50 sivua putkeen :D) Schwartz&Yann: Pikon ja Fantasion uudet seikkailut 8: Leopardinainen (tämän perään olin kuolannut jo pidemmän aikaa! Rakastan piirtäjän jälkeä ja värejä, niistä voisi luulla että ovat 30-40-luvulta! Vaikkakin toki dynaamisempi viiva!) Ja sitten oikea löytö: Olin ensin ostamassa postikortteja saksalaiselta myyjältä, mutta sitten kysyin, ovatko toisessa kortissa olevat veikeät hahmot sarjishahmoja. Myyjä sanoi: "Yes, they are! We have the comic here...in German..." Minä: "Oh man..." "...And in ENGLISH!" Minä: "High score!!!"  Mikä tuuri! Sarjakuva on siis Thomas Wellmannin ja nimi on Pimo & Rex ja hahmoista toinen on kuin banaanin ja kirahvin sekoitus ja jotenkin niistä tuli omat olennot mieleeni. Värit on myös ihanat!

Turkoosivoittoista värimaailmaa kansissa selkeästi! Sarjakuvat:
Mari Ahokoivu: Talviunta osa 3 (sain ihanan nimmarin)
Raina Telgemeier: Smile (kansi on hämäävän ruma, sisältä paljastuu nuortensarjakuva, joka EI käsittele masennusta tai angstia. Harvinaisuus siis!)
Craig Thompson: Good-bye Chunky Rice (tämän ostin piirustustyylin perusteella ja paksuuden)
Salaliitto-Sammakko-hihamerkki (tulee mun tulevaan haalariin! Pe-pingu mulla onkin jo plakkarissa)
Jonna Kuitunen: Smelly Magma II Super attack power desu!!! (hilpeitä strippejä, joita voisi lukea 50 sivua putkeen :D)
Schwartz&Yann: Pikon ja Fantasion uudet seikkailut 8: Leopardinainen (tämän perään olin kuolannut jo pidemmän aikaa! Rakastan piirtäjän jälkeä ja värejä, niistä voisi luulla että sarjakuvat ovat 30-40-luvulta! Vaikkakin viiva on toki dynaamisempi!)
Ja sitten oikea löytö: Olin ensin ostamassa postikortteja saksalaiselta myyjältä, mutta sitten kysyin, ovatko toisessa kortissa olevat veikeät hahmot sarjishahmoja. Myyjä sanoi: ”Yes, they are! We have the comic here…in German…”
Minä: ”Oh man…”
”…And in ENGLISH!”
Minä: ”High score!!!”
Mikä tuuri! Sarjakuva on siis Thomas Wellmannin ja nimi on Pimo & Rex ja hahmoista toinen on kuin banaanin ja kirahvin sekoitus ja jotenkin niistä tuli omat olennot mieleeni. Värit on myös ihanat!

Kategoria: Orava, Sesongit ja juhlat.
Tagit: , , , , , , , ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi