Orava-koira

15.10.2013 - 15:46 / kiemura.




2 vastausta - “Orava-koira”

  1. Fjalle Kirjoittaa:

    Aamen! En tiedä olenko koskaan saanut kommentoitua blogiasi, mutta nyt on pakko! Olen itsekin tullut haukutuksi koiraksi juuri kyseisen asian vuoksi ja mielessäni käänsin tahallani sen hyveeksi. Koira on sopeutuvainen, mutta itsetietoinen otus, joka ovat rehellisiä ja avoimia tunteistaan ja mielipiteistään ja ennenkaikkea uskaltavat olla myös samaa mieltä asioista, ilman että kuitenkaan tietoisesti tahtovat miellyttää toista.

    Ja voi viude kun tykkään sun piirtotyylistä! Kiva yllätys oli nämä sinun koirakuvasi! TYKKÄÄN. Olet loistava tuomaan esille tunnetiloja ilmeiden kautta ja piirroksesi ovat selkeitä ja mukavia katsella.

    Ei muuta kun jatka samaan malliin, kerro rehellisesti mielipiteesi ja tuo ne esille, äläkä välitä mitä muut siitä ajattelevat!

    – Fjalle

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Fjalle, kiitos ihanasta kommentistasi, lämmitti tosi paljon mieltä! No voi kurja että sinullekin on käynyt noin, en tajua miksi jotkut ihmiset voivat olla niin ilkeitä! Kenties ne ovat vain kateellisia niille, jotka osaavat olla avoimia ja näyttää innostuksensa, ja itse eivät osaa! Niinpä, koirat tosiaan ovat sopeutuvaisia, ainakin oma koirani on, ja kyllä varsin itsetietoinenkin ja omanarvontuntoinen veijari! Miellyttäjäksikin minua on joskus jopa haukuttu, vaikken kyllä itse allekirjoita sitä lainkaan!

    Voi kiitos, kiva kuulla että piirtotyylini kolahtaa sinuun! Koiria olen aina tykännyt piirrellä, voisikin näin syksynä piirrellä niitä enemmän piristämään blogia! Niille saa niin helposti luonteet näkyviin!

    Kiitos, sen teen! Turha kainostelu hiiteen!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi