Sarjakuvapiirtäjäbattle osa 13

13.08.2013 - 17:18 / kiemura.
Sarjakuva omistettu Kari Grandille (joka oli ainoa melkein siedettävä mainoshahmo) sekä rakkaalle knallilleni (joka on siis elossa ja voi hyvin). Kesäloma + tuo pirullinen työmaamelu joka kuuluu huoneeseeni vaikka ikkuna olisi kiinni hieman viivästytti tätä battlen tekoa, nytkin ne siellä poraavat, grrr.  Mutta siis, toivottavasti nautitte tästä höperyydestä! Pallo on nyt pupulla. >: D

Kategoria: Arpa on heitetty eli haasteet, Orava, Sarjakuvapiirtäjäbattle.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,2 vastausta - “Sarjakuvapiirtäjäbattle osa 13”

 1. Pupu Kirjoittaa:

  You are going down. Six feet under, to be exact!
  Luurankopuput söpöjä!
  Ja en tosiaan muista kovinkaan paljon Kreikasta, mutta siitä onkin jo melkein kymmenen vuotta kun opiskelin kreikan historiaa. =:P

 2. kiemura Kirjoittaa:

  Haha, mutta juurihan tulin sieltä takaisin >: D (huomaa muuten hautakiveni kuolinikä, hahah! xD)
  Hih, kiitosta kilpakumppanini! :> Luurankopupuille (ja -oravalle) oli pakko lisätä epätieteellisesti luukorvat, että hahmot tunnistaisi helpommin! Onneksi sarjakuva-anatomia saa välillä olla hieman erilaista kuin luonnon anatomia 8D
  Ajattelin että Antiikin Kreikasta löytyy kaikkein helpoiten tietoa/kuvamateriaalia, satuja, myyttejä, taruolentoja yms. mitä nyt voikaan olla inspiraationlähteenä! Haha, Katso vaikka Disneyn Hercules (jossa tosin jumalmyyttejä vääristellään aika lailla xD) Taidehistorian tunneilla lukiossa käsiteltiin biljoonaan kertaan aina niitä samoja doorilaisia yms. pylväitä ja patsaita xD Joskus lukiossa luin yhden paksun kirjan, jossa oli vanhoja kreikkalaisia satuja kun niillä on niin jänniä juttuja! : D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi