OH IT IS SO ON! (SOON)

31.07.2013 - 21:20 / kiemura.


 

 

Hähää, pian on luvassa taas sarjisbattlea täällä! OSA 13? Uskotteko numero kolmentoista pimeän maagiseen voimaan? Kohtaavatko Pupu ja Orava loppunsa, kun heistä tulee luurankoja? Mitä on luvassa? Mikä on seuraava haaste? Minkä väriselle paperille piirtäjä piirtää sarjakuvansa?! Nämä ja moni muu kysymätön kysymys saa ehkä vastauksen pian… ehkä jo ensi viikolla.

P.S. Hämmentävää, kuinka paljon battle-orava ja -pupu muistuttavat minua kahdesta toisilleen nälvivästä, alati kilpasilla olevista sarjishahmoistani, jotka keksin 17-vuotiaana lukion tylsyydessä! Hämyä! Niissä on kuitenkin se erotuksena, että Piirtäjä (myös yksi hahmoni/puoli-alter egoni) on pakottanut heidät seikkailemaan samoihin sarjakuviin parivaljakoksi, kun taas battlessa piirtäjät vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan kiduttavat itseään ja toista! : D Tää on urheilulajeista kaunein ja jaloin. P.P.S. Sarjisbattlemme täytti tässä hetki sitten vuoden, UPEAA! Yhä vaan ollaan pystyssä! JEAH! Sarjakuvapiirtäjien ystävyydestä poikii vaikka mitä eeppistä!

Kategoria: Arpa on heitetty eli haasteet, On suuri ilo ja kunnia - Kunnia-asiat ja kunniavieraat, Sarjakuvapiirtäjäbattle.
Tagit: , , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi