Kuvituskuvaharjoitus

2.07.2013 - 12:41 / kiemura.” – Sinulta vaaditaan sydäntä.
– Siitä ei korkeakoulussa puhuttu mitään, Oskari Oikotie sanoi.
– Sellaista ei koulussa voikaan opettaa, rouva Ruusupuu sanoi. – Jokaisella on lapsena sydän, mutta monet eivät aikuisena ole hoitaneet sitä kunnolla ja niin se on saattanut kuolla.
– Eikö koko ihminenkin silloin kuole? Oskari kysyi.
– Sydämettömät ihmiset saattavat olla hyvinkin pitkäikäisiä, koska heitä ei liikuta mikään, mikä maailmassa tapahtuu. He eivät pysty tuntemaan enempää surua kuin iloakaan. ”

Lainaus on Marjatta Kurenniemen kirjasta ”Onneli, Anneli ja nukutuskello”. Marjatta Kurenniemi on lempikirjailijoitani, joten halusin kokeilla tehdä oman kuvituskuvaversioni jostain hänen kirjansa kohtauksesta ja tein sitten tämän eilen! Toissayönä ahdisti, ja usein silloin kuin minua ahdistaa, luen tuttuja lastenkirjoja rauhoittuakseni. Joskus kuitenkin käy niin, että nostalgiahyöky tai lapsuuden ikävä iskee lukiessa kirjoja, joita ei ole lukenut pitkään aikaan, ja alkaa itkettää.

Yksi asioista, joita olen ns. ottanut tehtäväkseni ajaa, on lapsenmielisyyden ja leikkimielisyyden säilyminen maailmassa, viis ihmisen iästä! Että jos taiteilijalla pitää olla jotain tiettyjä teemoja, niin se on kyllä yksi minun teemoistani.

 

Kategoria: Piirustukset, Yleinen.
Tagit: , , , , , , , , ,2 vastausta - “Kuvituskuvaharjoitus”

  1. närhi Kirjoittaa:

    Nyt tuli kaikilta kolmelta koululta joinne hain tulokset: Ei tärpännyt, ei tärpännyt, ei tärpännyt. Kaksi oli melko lähellä onnistumista, tärkein, mantsa taas vaatii tsemppausta, mutta onneksi katoin ja huomasin et avoimesta löytyy kyseisen kursseja kokonaiselle lukuvuodelle! 😀
    Onneksi olen itsepäinen henkilö.. >8)

  2. kiemura Kirjoittaa:

    No voi pääh! Kuulostaa samalta riviltä kuin munkin kouluhakurivini! Amikseen pääsin ekalle varasijalle, mut sieltä tuskin kukaan peruuttaa koska aloituspaikkoja on vaan kuusi (amikseen en oikeastaan edes halunnut xD). Hoo, hienoo jos avoimesta löytyy noin paljon kursseja! Oot sit ylipätevä sinne mantsaan ens vuonna, hehe!8D Itsepäisyys on hyvä juttu! Terveisin toinen härkäpää 😀 Meen läpi vaikka harmaan kiven, vaikka löisin pääni siihen eka miljoona kertaa…ööh tai jotain xD

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi