Orava joutuu evakkoon

9.04.2013 - 12:41 / kiemura.


Siis mun elämä on niin jännää, että jos se ois vielä yhtään jännempää, alkaisin haukotella! Vitsit mä haluisin tsiljoona kommenttia xD (aina voi unelmoida hei!)

Kategoria: Good kind of random, Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , , , , , , ,4 vastausta - “Orava joutuu evakkoon”

 1. Iita Kirjoittaa:

  1/10000000000000000000000000000 (<-jossei siinä oo tarpeeks tsiljoonaan, niin lisää ite pari nollasta:D)
  Mielestäin uusi banneri on erittäin oiva ja edustava!

 2. kiemura Kirjoittaa:

  OH MY DUDEEEE!!!! Sain tsiljoona kommenttia! Nyt voin merkata sen saavutusteni kirjaan ja cv:hen! 8D Hihi! I owe you a solid, bro! :’) (<–Mordecai-äänellä)

  Oi kiitosta, ihana Ilves-Iita!<3 Ajattelin, että tämä nykyinen banneri kertoo enemmän blogin sisällöstä, kun oravan ilmeet tuppaa vähän vaihtelemaan hymystä mutruun jo yhden sarjiksen sisälläkin, haha (ja Mr. Walter Ego taas vaati, että sen ulkomuoto päivitetään nykyistä vastaavaksi xD)!

 3. Elmeri Kirjoittaa:

  Eih! Turkiskuoriaiset on niin perseestä XD Mä oon toistaiseksi vaan saunottanut ja pakastanut mun omia villasukkia ja sit pitänyt ne visusti poissa lattianrajasta (koska eihän se MUA haittaa vaikka niitä siellä lattialla pyörisi, kunhan eivät sukkiini koske, mokomat.) Apua mä saan kylmiä väreitä kun ajattelen niitä luikeroita, mä nään niistä painajaisia 🙁

  Toivottavasti pääsitte eroon! :–)

 4. kiemura Kirjoittaa:

  Vau, villasukkien pakastus kuulostaa hauskalta puuhalta! Tää oli tälläinen koko kerrostalon myrkytysoperaatio (veikkaan että jonkun lapsiperheen valituksesta lähtenyt liikkeelle :D), kaikki kaappien alahyllyt piti tyhjentää myrkyttäjiä varten (ja nyt kodissa on kamala kaaos sen takia kun kaappien sisällöt on sängyillä ja lattioilla…ahistus, liikaa tavaraa xD) ja tämä päivä tosiaan kului torjunta-aineita kartellessa kaupungilla…pirun kuoriaiset, jalkani ovat ihan kipeät kaikesta kävelystä nyt! xD

  Meillä oli lapsuudenkodissa aina niitä turkiskuoriaisia… niin paljon villavaatteitakin silloin oli, kun mummo tykkäsi kutoa paljon 😀 Täällä nykyisessä kodissa on jotenkin ”kliinisempää”, niin ei kamalasti ole onneksi tullut törmättyä niihin…mutta sen sijaan täällä on usein…SOKERITOUKKIA! Ne on paljon oksettavampia tapauksia, sillä ne pilaa kaikki ruoka-aineet ja sitten ärsyttää kun on just leipomassa jotain ja ei sitten voikaan, kun ötökät ovat sabotoineet kuiva-aineet, hyi!! >_< (niitä tuntuu tulevan meille, vaikka kuinka ruokakaappia siistitään ja purkitetaan kaikkia jauhoja ja riisejä yms.)

  Nyt luulisi ainakin turkiskuoriaisällötyksistä päästyä eroon! 😀 Ja onneksi ei tarvitse enää evakkoilla, ärsytti kamalasti kun ei silloin aamulla ollut mikään paikka auki ja oli tylsää :'D Toivottavasti myrkytys jäi yhdeksi tapaukseksi, eikä tavaksi! xD

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi