Vanhoja juttuja

23.01.2013 - 23:20 / kiemura.


Tämmöinen vähän epäsarjakuvamainen päivitys kyllä mutta… löysin tämmöisiä kuvia arkistoistani: (jostain syystä tohon loppuun tuli tyhjä tila, joka ei suostunut millään lähtemään pois! Älkää välittäkö siitä vaan rollatkaa alas sivua jos haluatte lukea vanhempia päivityksiä xD)

Maalla on tämmöinen pulpetti, jonka toimme sinne meidän lapsuudenkodista. Mahdun istumaan siihen, mutten enää yhtä mukavasti kuin silloin pienenä. Tuon ääressä on leikitty monet leikit ja piirretty monet piirustukset, jo ennen kuin me saatiin se! Kuva taitaa olla pari kesää sitten otettu... ennen Lontoon matkaa;)

Huonohko valokuva improsarjiksesta, jonka tein Sarjakuvakeskuksella 2011 työkokeiluni viimeisenä päivänä yhdessä toisen harjoittelijan kanssa...vuorotellen piirrettiin ruutuja! Tunnistatko, kummat ovat minun piirtämiäni? Huokaus, Sarjakuvakeskuksella oli niin kivaa!

Lukion rakukeramiikkakurssilta...rakastan rakukeramiikkaa, ne onnistuvat aina kaikkein parhaiten kaikista keramiikkatöistäni ja se on niin ihanan jännää se koko polttoprosessi! Khihittelevä hahmo on Ramses (Ramseksella on oikeasti punaiset silmät, mutta punaista lasitetta ei voi laittaa kuin vain esineiden sisäpintaan, koska se on niin valuvaa...ainakin yleensä)

 

Ja tässä puolestaan lentävä Ramses. Työväenopistolla tehty siirtokuvalautanen.

Samalta kurssilta tämäkin. Daffy Duck!<3 Woo-hoo!

Ja sit taas lisää rakua. Nää on mun mielestä onnistuneimpia juttuja, mitä oon keramiikasta tehnyt. Kävin muistaakseni 2011 keväällä työkkärissä vielä toisen rakukurssin, kun innostuin siitä niin paljon siellä lukion kurssilla! Tuo isoin purkki on sieltä työkkärin kurssilta. Ai niin, voisin tässä lähiaikoina myös postata tänne muutamia kuvia meidän sarjakuvasivuaineen näyttelystä, joka meillä oli ennen joulua Kirjasto 10:ssa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , , ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi