Sarjakuvapiirtäjäbattle osa 11: Pupun LUONTO paljastuu

22.12.2012 - 13:38 / kiemura.


Tässäpä teille lukijoille aikainen joululahja, jonka voitte lukea unohtaaksenne hetkeksi joulukiirenne! Ja pupulle…hyvää maailmanloppua! KOMMENTOIKAA olkaa niin hyvät, tein tätä kauan…:P

(Oravan lempikohtaus Hobitissa)

(Heat Miser ja Snow Miser ovat jouluanimaatiosta, joka on käsittääkseni amerikkalaisille kuin Lumiukko meille. Tässä heidän biisi, jota hoilailen usein itsekin: https://www.youtube.com/watch?v=yon2YuXssvo )

* Wild take: Todella, todella liioiteltu ilme tai tunnereaktio, joita näkee lähinnä piirretyissä (vrt. Looney tunes) Oppitunti päättyy.

"Saamme kuusi lasta!" "Ainakin tusinan!!!"

Hyvää joulua Pupunen.

Kategoria: Arpa on heitetty eli haasteet, Orava, Sarjakuvapiirtäjäbattle, Sesongit ja juhlat.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , , ,4 vastausta - “Sarjakuvapiirtäjäbattle osa 11: Pupun LUONTO paljastuu”

 1. Marokku Kirjoittaa:

  Tulipas pitkä ja hieno päivitys! Hauskaa Joulua ja onnellista uutta vuotta!

 2. kiemura Kirjoittaa:

  Kiitos kovasti! Joo, toivottavasti ei liian pitkä, yritin tehdä lyhyemmän kuin viimeksi, mutta eihän se tietenkään onnistunut!:D Oikein iloista joulua ja onnellista uutta vuotta sinulle myös!

 3. Terppa Kirjoittaa:

  Kommentoidaas sitten… Oli kivan pitkä varsinkin kun riisipuuroa keitellessä tätä aikaa on 🙂 ”realistinen luonto” on vähän suruisa mutta siinäkin oli kyllä kutkuttavia yksityiskohtia ja eikös se luonto ole yleensä julma?

  Matalille ruuduille ja hymylihaksille hihittelin ja kokonaisuus oli ihan loistava ja pupun vastinetta jään odottamaan kieli pitkällä. Sitä odotellessa varmaan saa käärästyä tuon puuron taikinakuoren sisään ja jos sisältäni löytyisi tällä kertaa pieni karjalaismummo niin rypytyskin rupeisi sujumaan.

 4. kiemura Kirjoittaa:

  Hihih, kiitos kovasti ihanan pitkästä kommentistasi (hehe, anteeksi painostus) Terppa! Meilläkin syötiin eilen riisipuuroa, siinä tosiaan kestää aika kauan että se valmistuu! Ohhoh, karjalanpiirakoita sitä ollaankin tekemässä urheasti? Täytyisi joskus itsekin kokeilla…

  Täytyy myöntää, etten ole ennen näin surullista sarjakuvaa piirtänyt…en muista, olenko koskaan aiemmin tappanut hahmojani! Mutta ajattelin näyttää luonnon julmempaa puolta.
  Hihi!! Kiitosta kiitosta!:) En oikeasti osaa piirtää Harmaata pupua ruutuihin niin, että sen korvat mahtuisivat suorina niihin! Ruutuni ovat aina vääränmuotoisia pitkäkorvaisille hujopeille 😀 Siksi päädyin siihen, että se on yksi oravan tapa tehdä pupulle tukalat paikat! Saas nähdä, mitä se jänö vastaa!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi