Raivoke ja turhake

4.12.2012 - 13:03 / kiemura.


Omistan tämän sarjakuvan Hetalle, tuolle metsien kasvattamalle ekosoturille, joka urheasti taistelee turhakkeita vastaan!

Kokeilevat väriyhdistelmät ovat kokeilevia.

Ajatelkaa nyt kuinka masentavaa: jos kaikki aika, joka on mennyt tämänkaltaisten turhien esineiden suunnitteluun, oltaisiinkin käytetty vaikka aikakoneen keksimiseen ja kehittämiseen? No, meillä ei silloinkaan todennäköisesti olisi aikakonetta, mutta eipä toisaalta olisi maailma täynnä täysin tarpeettomia roinaesineitä! 😀

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava, Yleinen.
Tagit: , , , , , , , , ,



4 vastausta - “Raivoke ja turhake”

  1. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitos tästä kuomaseni! =:)

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Eipä kestä,kanikorva! Ajattelin että tämä sopisi Pupusen arvomaailmaan =:D Taistelu muovihärpäkkeitä vastaan jatkuu! (ollaan vastarintaliikkeen jäseniä selvästi xD) Oikeasti kamalan turha esine joku muffinssikone, sehän varmaan vain hidastaa koko hommaa! Voileipägrillikin on jo melko hyödytön kapine. Uuni on ainoa kone melkeinpä minkä leipomiseen tarvitsee! *nyöks nyöks*

  3. närhi Kirjoittaa:

    Jos et pidä muffinsikoneesta niin miltäpä kuulostaisi muffinsipora? :’D
    Tai omenanlohkoja, kananmunaleikkuri, sushirullaaja sillä emmehän me herranen aika nyt itse voi leikata/rullata! Muillekin turhauttaville turhakkeille on tullut naurettua/tableflipattua Stokkan keittitarvikkeiden osastolla muttei valitettavasti tuu kaikki mieleen.. Eniten kuitenkin sääliä ihmiskuntaa kohtaan herätti se päivä kun näin kaupassa valmiiksi raastettua porkkanaa..
    Toisaalta, ainakin vähäiset käsivoimat omistaville vanhuksille näistä on iloa?

  4. kiemura Kirjoittaa:

    Haha, arvostan helmikommenttiasi! :’) Mukavaa, kun on muitakin aiheesta turhautuneita!
    Kananmunaleikkuri meillä taitaa olla, mutta harvemminpa sellaista tulee käytettyä! 😀 Joo, hirveesti on just kaikkia kodinkoneisiin yms keittiövälineisiin liittyviä turhakkeita, esim. hattarakone, popcornikone (haloo, kattila on keksitty!) ja sit joku viime joulun hitti piikkimatto…:D Pizzaleikkuri on kyl tosi kätevä, täytyy myöntää!
    Eikä, valmisporkkanaRAASTETTA?!! Kamalaa! Ihanan nahistunutta sitten varmaan…valmisuustoraaste silleen kyl viel menee, kun jos ei halua raastaa koko juustovarantoaan yms.
    ANGRY BIRDS-kama risoo ehkä kaikkein eniten kyllä!!!! :O

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi