HYVIÄ UUTISIAA

25.10.2012 - 13:51 / kiemura.


JEEEEE!!!! "I´m rich! I´m wealthy! I´m independent! I´m socially secure! I´m rich!!!" Viiden minuutin työhaastettelu, jossa palkataan saman tien jos mikä tekee hyvää itsetunnolle! Piti vielä tarkistaa haastattelijalta, että onko minut siis nyt palkattu!:D Vähän kyllä hirvittää aikaiset aamut, mutta eiköhän kuukauden kestä, kun saan siitä kumminkin rahaa.

We’re in the money,
We’re in the money;
We’ve got a lot of what it takes to get along!
We’re in the money,
The sky is sunny…

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , , , ,



8 vastausta - “HYVIÄ UUTISIAA”

  1. jelden Kirjoittaa:

    Oujee! Mitä töitä alat paiskia? Itse olen ainakin tunnin yrittänyt selvittää itselleni kesätyömahdollisuuksia, mutta alan käydä todella epätoivoiseksi……….

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Wuaa, kiitos onnitteluista koko konkkaronkka! Vastaan nyt kaikille tässä samassa kommentissa epäselvyyden nimissä!

    Jelden: Musta tulee joulutonttu postiin lajittelupuolelle, käsittelen siis koko Suomen kansan joulukortteja siellä! Oo…vastuun suuri taakka! Kesätöitä ei varmaan vielä ole listattu, mutta tammikuussa kai ne haut jo alkaa! Kantsii kattoo ainakin oman kunnan kesätyöpaikkoja nuorille! Millon täytät muuten 18 vuotta? Alaikäisten on tosi vaikee saada oikeestaan mitään, mut on niitä jotain hommia. Pikkusisko sai just kaupungilta töitä kun oli 16, mutta sinne oli ihan tuhottomasti hakijoita!

    Jussip: Kuulostaa siltä, että puhut kokemuksen syvällä närästysäänellä! (ne sun figut varmaan löytyy siitä sun kielletystä kaapista?)

    Eräs Mörkö: Sä ootkin jo suuri sankari monen vuoden takaa, kun aina jaksat läpi tuulen ja pimeyden vaeltaa töihisi! Pian tiedän, miltä se tuntuu, sillä todennäköisesti joudun sitten heräämään about viideltä joka aamu joulukuun 8.pvä lähtien! Mutta enköhän mä siihen totu! Iltavuoro ois alkanu typerästi klo 15 keskellä päivää, joten en ois ehtiny varmaan tehdä oikein mitään sitä ennen tai sen jälkeen. PIAN OLEN SUPERSANKARIII!!!! TAI SIIS SUPERJOULUTONTTU!!! Maailman lapsien joulukortit ovat minun hyppysissäni! Buahahahaa…ups, ai niin, olen hyvien puolellla! *huiskii Walter Egon pois*

    Ja kiitos te kaikki muut! Saas nähdä mitä tästä tulee…tiiätte sit ketä syyttää, jos ette saa sukulaistenne joulukortteja tänä vuonna…

  3. jussip Kirjoittaa:

    Kuukauden palkka on helppo pistää sileäksi viidessa minuutissa esim ostamalla Transformers-figuja.

  4. Eräs Mörkö Kirjoittaa:

    Sinnikkyys palkittiin, mahtava juttu! 🙂

    Aamut on välillä vaikeita, mutta toisaalta sitä tuntee itsensä hiukan sankariksi, kun kävelee vielä nukkuvien tai vasta heräilevien naapureiden talojen ohi ja ajattelee, että kuorsailkaa ja tuhiskaa vaan, minä olen jo liikkeellä ja valmiina vaikka maailmanpelastukseen!

    T: The Dark Knight of Lepsämä City

  5. Eerika Kirjoittaa:

    Hurraa! 😀
    Onnea uudelle työpaikalle.

  6. manbehindthemanbehindtheman Kirjoittaa:

    Congrats.

  7. jelden Kirjoittaa:

    Okei, pitää olla joulun jälkeen heti haukkana. Huhtikuussa näin kesää vasten onneksi täysi-ikäistyn, on edes vähän toivoa!

  8. kiemura Kirjoittaa:

    Haa, sehän on sitten hyvä, eli enemmän paikkoja minne voit hakea! Itse en onnistunut saamaan kesätöitä viime kesänä, pääsin vain yhteen työhaastatteluun:P Mutta jee, tää joulutyö on kyllä tervetullutta! Ehkä voin vaik saada sieltä myöhemmin osa-aikaishommiakin sitten!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi