Piirtobattle osa 7 PLÄJÄYS-SPEKTAAKKELI ETTEN SANOISI!

2.09.2012 - 21:07 / kiemura.


Täytyy tunnustaa, että ainoa tunneside mikä minulla on transformereihin on se, että se kuului aina niihin ohjelmiin, jotka tulivat juuri ennen jotain hyvää ohjelmaa: D (paitsi että ne pari uutta sarjaa vaikuttavat aika viihdyttäviltä! Hämmentävää! Starscream on hauska hahmo.) Mutta jos robotit ei nappaa, ei hätää, tässä pari hehkeää prinsessaa taustarinoineen (ei-niin hehkeällä käsialalla, sori!):

Tässä vielä siloisten Disney-prinsessojen vastapainoksi Tim Burton-tyyliset O&P. Sitten loppuukin vastapainot ja on aika aloittaa solvausten suma!!!

Puuh, tähän onkin hyvä lopettaa. Tuli hyökättyä koko arsenaalilla 😀 Jos ihmettelette absurdin kaistapäistä menoa, otin vaikutteita kahdesta kahjoimmasta hahmostani, jotka ovat aina tukkanuottasilla. (nuo robottijutut piirsin jo kuukausi sitten varastoon ja prinsessat jo jokin aikaa sitten, prinsessoista olen hyvin ylpeä:D Loput piirsin viikko sitten. Tästä vaan jotenkin tuli...pitkä.) Tällä tyylillä piirretyllä oravalla vaatteet näyttivät pöhköiltä, vähän niinkuin muumeilla tai pingviineilläkin. Tuli aika ruhtinaalliset avainsanarimpsut tällä kertaa... NYT ANTAA TULLA KOMMENTTISPÄMMIÄ OLKAA NIIN HYVÄT! 8D (jossain vaiheessa ihoni alkoi kuoriutua kädestäni pois koska olin piirtänyt niin paljon!:'D Se oli uutta.) Melkein käy sääliksi nyt Pupu-parkaa....melkein. Edellinen osa kantsii lukea, jos et ole vielä lukenut: http://grimbird.sarjakuvablogit.com/2012/08/22/piirtaja-battle-osa-6/ (käymme siis battlea vuorotellen blogeissamme)

Kategoria: Sarjakuvapiirtäjäbattle.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,8 vastausta - “Piirtobattle osa 7 PLÄJÄYS-SPEKTAAKKELI ETTEN SANOISI!”

 1. manbehindthemanbehindtheman Kirjoittaa:

  CAMEO!

 2. kiemura Kirjoittaa:

  HYVIN HAVAITTU Knock Owl! 😀

 3. manbehindthemanbehindtheman Kirjoittaa:

  (Hei, käydäänkö keskustelua kahdessa sähköisessä paikassa yhtä aikaa?) Tässä on niin paljon kaikkea, etten edes tiedä, mitä lähtisi kommentoimaan 0.0

 4. kiemura Kirjoittaa:

  Haha, sopiihan se!! Kommentit ovat aina tervetulleita minne vain! (paitsi tatuoituna niskaaniXD) Tästä tuli joo aika massiivinen…

 5. jussip Kirjoittaa:

  Burton on hieno.

 6. kiemura Kirjoittaa:

  Kiitän! Sitä tyyliä oli helppo ja hauska imitoida! Voisin kokeilla piirtää kokonaisen sarjiksen vähän sentapaisella tyylillä, tuolla samalla kynällä ja värillisellä paperilla.

 7. Neiti Kuura Kirjoittaa:

  Iiih, tunnen ehkä hieman tunteita Transformereita kohtaan, joten tämä oli hienoa. :’D
  Muutenkin, tätä battlea on ollut hauskaa seurata, käyn jatkuvasti tarkistamassa, onko jatkoa tullut!

 8. kiemura Kirjoittaa:

  Hihhih, mäkin olen alkanut tuntea ehkä jotain muitakin tunteita kun ärsytyksen (aavistan uuden fanituskauden alkamista…klunks!), kun kaverini koko ajan jaksaa niitä hihkuttaa, ja uudet sarjat ei ole yhtään hassumpia. Starscream ja Knock Out ovat lempparini. 😀 Oli erittäin huvittavaa piirtää itseni Starscreamiksi XD
  Ihanaa saada uusia lukijoita, kiitos!<3 Battlea on tosi hauska tehdä, se ei ihan heti tule loppumaan, koska molemmilla tuntuu materiaalia riittävän!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi