Triviaa, triviaa, triviaa

15.08.2012 - 14:18 / kiemura.


En väitä, etteikö naisistakin näitä löytyisi, mutta valta osa tälläisistä tyypeistä joihin olen törmännyt on miehiä...mikäköhän siinäkin on, luoko tieto turvaa tai valtaa, vai luulevatko he tekevänsä vaikutuksen trivialla vastakkaiseen sukupuoleen? Jotkut tosin vain jakelevat nippelitietoja silkasta tietämisen ilosta. Julkaisuvauhti blogissa saattaa hieman harventua, sillä tällä hetkellä piirrän kahta sarjista sarjisfestareille. Huomenna kuitenkin luvassa taas Walter Egoa.

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , ,



10 vastausta - “Triviaa, triviaa, triviaa”

  1. grimbird Kirjoittaa:

    Hihiii! On myös miehiä jotka toistavat saman mitä itse sanoit, mutta eri sanoin ja suuremmalla auktoriteetilla ihan kuin selittäisivät asian sinulle uutena. Se on todella raivostuttavaa.

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Grimbird: Haha, tuo on liian totta!: DMikä niitä oikein vaivaa? Ja usein myös ne selittävät saman asian puolet hitaammin!
    JokinPäiväHankinOikeanNikin: Tuota termiä en tuntenutkaan! No, nyt voin valaista tällä nippelitiedolla seuraavan kerran kun joku mies alkaa pätemään XD
    Henry: Totta tuo tabuasia! On se kyllä välillä vaikeaa myöntää, ettei tiedä jostain asiasta kovin paljon. Ja tuo ”tehdä paremmin kuin muut” on surullisen totta. Kaikesta pitää kilpailla, tietämyksestäkin! Patriotismi on kamalaa!!!! Olin Suomessa kerran kesälukion englannin kielen leirillä, jossa oli kolme amerikkalaista hyvin patrioottista setää opeina….huhhuh sitä isänmaallisuuden määrää! Yähh, olen aina inhonnut liiallista isänmaallisuutta, se ei johda mihinkään hyvään.

    Jännää, kuinka paljon keskustelua tämä sarjis herättää! 😀

  3. JokinPäiväHankinOikeanNikin Kirjoittaa:

    Ilmiölle on olemassa ikioma termikin: mansplain.

  4. Henry Kirjoittaa:

    Nykyaikana tuntuu olevan tabu sanoa ”en tiedä”. Syyllistyn tähän toisinaan itsekin mutta yritän muistaa sanoa jotenkin niin, että ”en tiedä tästä tarpeeksi, jotta voisin älykästä debattia heittää tähän.”

    Epäilen tämän johtuvan mielettömän ja tuhoon tuomitun yhteiskunnan halusta aina tehdä paremmin kuin muut. Jokainen tietää, että näin ei voi yhteiskunta toimia. Kaikki teemme virheitä mutta harvat niistä virheistään oppivat. Surullisin esimerkki tällaisesta megalomaniasta löytyy aivopestystä ideologisesta ”patriotismista”, jota esiintyy läheisen valtameremme tuolta puolen.

    Tietämättömyys sokaisee ihmiset tietämään kaiken ja olemaan hyväksymättä sitä, etteivät tiedä.

  5. Pekka Kirjoittaa:

    En kiellä mitään vikaa. Mutta ihan joskus käy silleen, että kun on selitetty joku asia, ja sen sanoo omin sanoin takaisin, niin tarkoitettu viesti on ollut ”käsitinkö oikein?”. Ei auktoriteetti tms.

  6. kiemura Kirjoittaa:

    Pekka: Niin joo…mutta miksei silloin voi vain kysyä yksinkertaisesti ”käsitinkö oikein?” eikä toistaa kaikkea samaa uudestaan? ;DDD

  7. norpatti Kirjoittaa:

    Ehdottomasti näitä on myös naisisssa, sarjispiireissäkin! 😉 Mutta eipä sillä, mä itse viihdyn tämmösten tyyppien seurassa helvetin hyvin, koska en tosiaan tiedä juuri mistään mitään (enkä pelkää sanoa sitä ääneen, päin vastoin)! 😀

  8. kiemura Kirjoittaa:

    Haha, totta puhut, Norpatti! 😀 Itse olen törmännyt enemmän miehissä tälläiseen, mutta näitä on toki naisissakin! Itse tiedän triviatietoja asioista mistä pidän, mutta en oikeastaan muissa asioissa:D No, hyvä puoli noissa tyypeissä on se, että ovat hyviä Trivial Pursuitissa! (kannattaa siis olla tietokilpailuissa samassa joukkueessa niiden kanssa!) Hyvä jos ei ole vaikeuksia sanoa ettei tiedä jotain, silloin varmaan oppiikin paremmin kuin sellaiset tyypit, jotka luulevat tietävänsä kaiken! 😀

  9. Ainur Kirjoittaa:

    Haa, tuttu tilanne. Niinkuin muutkin ovat maininneet niin tällaisia naisiakin on ja minä olen yksi heistä! Saatan juuttua tuollaisten tyyppien kanssa oravanpyörään – eiku – kierteeseen jonka pysäyttämiseen tarvitaan jo ulkoisia voimia. Naisten kanssa olen kyllä paljon nöyrempi nykyään, tai ainakin luulen olevani. Erään sinänsä mukavan miestutun kanssa jouduin hirveään triviakilpavarusteluun kun kumpikaan ei nauttinut toisen jutuista vaan yritti panna paremmaksi. Yleensähän toisen jutuille nauraminen on naisen tehtävä ja jotkut miehet eivät vain osaa käsitellä tilannetta jossa nainen vetää omaa show’ta. Kumma kyllä muutun kiltiksi ja huomaavaiseksi jos toinenkin osoittaa tällaisia merkkejä…

    Se toistaminenkin on tuttu ilmiö ja kyse ei voi olla mistään ymmärtämisen varmistamisesta koska aiemmin sanottu toistetaan ihan omana oivalluksena. Erittäin ärsyttävää kun on omasta mielestään sanonut jotain nasevaa, kukaan ei naura, mutta minuutin päästä mies toistaa saman letkautuksen ja kaikki nauravat! Mietin, onko se edes tietoista? Ainakin tulee kovin surrealistinen olo kun se sattuu omalle kohdalle. Ei ihme että ihmiset jotka eivät ole kokeneet vastaavaa eivät oikein tahdo uskoa sitä todeksi.

  10. kiemura Kirjoittaa:

    Mä en kyllä koe sun juttujasi triviatietouden pommitukseksi vaan erittäin mielenkiintoisiksi! Oravanpyörä!!!:D Itsekin olen joskus joutunut triviakilpailusotaan….esimerkiksi sukulaissedän kanssa, aina kun kerron mun sarjisjutuista, se ottaa esille jonkun tosi köykäisen lehden johon se piirtää pari kertaa vuodessa simppeliä sarjakuvaa ja alkaa esitellä sitä. Vähän loukkaavaa, koska itselleni sarjistenpiirto on melkein kuin ammatti ja se alkaa sitten horista vaan omista töistään kuin mikäkin asiantuntija. Mutta uskon, että se on vain itsekeskeisen ihmisen merkki. :/ Muutenkin se on tyypillinen mies, ei muista koskaan että on kysynyt ne samat asiat biljoona kertaa aiemmin! Epäilen keski-iän dementiaa!XD Naisten kanssa en ole ikinä joutunut triviamittelöihin. Kuulostaa mahtavalta tilanteelta kun molemmat haluavat kuunnella vain omia juttujaan!:D

    Oho, en ole itse onneksi koskaan tuollaiseen tilanteeseen joutunut, aika törkeätä varastaa toisen juttu tuolla tavoin! Voihan se joskus olla alitajuntaistakin, mutta epäilen sitä. Muutenkin on ärsyttävää kun on valmistautunut naurunpyrskähdyksiin eikä kukaan naurakaan!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi