Piirtäjäbattle osa 1

14.07.2012 - 11:07 / kiemura.


YO MAMA! Ensimmäisenä Suomessa! Kuinka vastaa Heta?! Sarjispiirtäjäbattle on puuttunut Suomesta, joten minä ja kollegani Heta päätimme korvata tämän hirveän puutteen! Muutenkin on liian hyvä henki piirtäjien kesken:D Heta varmaan pistää takaisin samalla mitalla blogiinsa (http://grimbird.sarjakuvablogit.com/) kunhan kiireiltänsä ehtii. Joten seuraa tilannetta! (Heta on hulluna tv-persoona ja tiedetyyppiin Carl Saganiin) Klikkaa kuvaa isommaksi!

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , , , , , , , , ,4 vastausta - “Piirtäjäbattle osa 1”

 1. grimbird Kirjoittaa:

  XD Vaikea keksiä kirjoitettavaa kun nauran niin kovasti. Varsinkin pikku kintuillesi. (Haha! It is so on!) Keksin jo jotain vastaukseksi, nyt tarvitsisi vain piirtää. Graahn! (Gorilla uhkailua niin että pupun korvat heiluvat.)

 2. kiemura Kirjoittaa:

  Hihhihihi!!! Mahtavaa! Jee, tuskin maltan odottaa vastaustasi!!!!8D (ai niin, toivottavasti ei haitannut, että koetin piirtää pupusi:D) Möörgghhh! (paviaanin ja mörön ristisiitoksen äännähtelyä!) Ne kintut keksin loppuvaiheessa, mutta se on totta, että olen varsin lyhyenläntä verrattuna vaikka sinuunx3

 3. Henry Kirjoittaa:

  Hahahaha! 😀 Aivan mahtava! 😀

 4. kiemura Kirjoittaa:

  Hehe, kiitos! Seuraavaksi piirrän varmaan pupuja ja oravia vastaukseen! Hauska keksintö tämä battle! 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi