Sherlock Holmes, the consulting ergonomist

30.09.2012 - 13:21 / kiemura.


Eri ikäpolvilla tulee vähän eri asioita mieleen kun katsoo BBC:n Sherlockia... itse lähinnä seuraan Johnia. "Nyt se kidnapattiin!!!" Eilen sain kuulla kummisetäni juhlissa Sherlockin themea/taxi chasen sovitettuna pianolle, sähkökitaralle ja tenorisaksofonille ja säväytettynä modernilla tanssilla.

Kategoria: Fanitus, Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , ,



4 vastausta - “Sherlock Holmes, the consulting ergonomist”

  1. manbehindthemanbehindtheman Kirjoittaa:

    Tyypillinen istuma-asentoni. Jaloille tuo ehkä on parempi (ainakin jos olet onnistunut istumaan polvesi paskoiksi kuten allekirjoittanut), mutta epäilen, että pidemmän päälle se vetää selkärangan mielenkiintoiseen kiemuraan (hahhah). Tai sitten oma pöytäni on vain liian ylhäällä ja selkänojani liian suora.

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Mulla taas ei ole oikeen tilaa minne heittää noita jalkoja tuolla tavalla 😀 No mulla on jo skolioosia parissa kohtaa selkää, eli en usko että se tuntuisi missään… Sun nickista en nyt oikein sattuneesta syystä saanu ympättyä tähän mitään nasevaa sanaleikkiä XD

  3. Kati Kirjoittaa:

    Fantastista, että joku muukin katsoo Sherlockia, se on mun suosikki ^___^ mä olen koukussa molempiin hahmoihin

  4. kiemura Kirjoittaa:

    Hih, toki katsoo!:D Se on aivan mahtava sarja! En ennen tykännyt erityisemmin Holmesista ennen tätä sarjaa, tosi fiksu idea pistää ne nykyaikaan! Mäkin tykkään molemmista, ja niiden ystävyyssuhteesta, mutta John on silti se mun suosikki kaksikosta!:)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi