Jännitystä luvassa

12.02.2015 - 20:16 / kiemura.


 Olotila on jännittyneen hysteerinen. Ja huomenna alkaa hiihtoloma, oh yeah! Menen viikoksi kotiin.  Olen hyvin iloinen, että Turusta Helsinkiin kulkee niin paljon halpoja busseja, ylikalliilla junalla ei olisi varaa kulkea paria kertaa kuussa (pyrin käymään joka toinen viikko kotona, koska enempää aikaa en kestä olla erossa koirastani... ottaisin sen mieluusti asumaan tänne, mutta koulu vie kaiken aikani ja koirani on niin tottunut asumaan laumassa eikä yhden hengen kanssa, vaikka sen suosikkihenkilö olenkin :') On ottanut aika koville elää erossa siitä. Yksineläminen on aika tylsää.


Olotila on jännittyneen hysteerinen. Ja huomenna alkaa hiihtoloma, oh yeah! Menen viikoksi kotiin.
Olen hyvin iloinen, että Turusta Helsinkiin kulkee niin paljon halpoja busseja, ylikalliilla junalla ei olisi varaa kulkea paria kertaa kuussa (pyrin käymään joka toinen viikko kotona, koska enempää aikaa en kestä olla erossa koirastani…mutta ihan viikon välein en jaksa matkustaa Turku-Helsinki-väliä. Ottaisin koirani mieluusti asumaan tänne, mutta koulu vie kaiken aikani ja energiani ja koirani on niin tottunut asumaan laumassa eikä yhden hengen kanssa, vaikka sen suosikkihenkilö olenkin :’) On ottanut aika koville elää erossa siitä. Ehkäpä teen sarjiksen blogiini siitä, miten olen tottunut yksinelämiseen (tai no en ole tottunut siihen kyllä 😀 ).

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava, Sesongit ja juhlat.
Tagit: , , , , , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi