Joulupahikset: luukku 21

21.12.2014 - 11:37 / kiemura.


Lahjagangsteri.

Taitaa olla koko joulun pahin pahis ja suurin stressinaiheuttaja. Muut (paitsi Siivoushirviö) ovat pikkutekijöitä Lahjagansterin rinnalla. Kiristää ihmisiä hankkimaan enemmän ja enemmän lahjoja toisilleen. Saa mielen kalvamaan epäilyksestä, onko lahjoja tarpeeksi vaikka niitä olisi kuinka monta jo entuudestaan. Lahjagangsteri kerää ”suojelusrahaa”,joka on hankitut lahjat, joista vastineeksi ihminen saa puhtaan omatunnon. Ei lahjoja, ei suojelua. Lahjagansterin pahimmat viholliset ovat anti-materialisti ja askeetikko.

 

Kategoria: Arpa on heitetty eli haasteet, Hahmokalenteri, Piirustukset, Sesongit ja juhlat.
Tagit: , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi