Ideavihkosta

31.07.2013 - 19:36 / kiemura.


 

 

 

(En tosin juo kahvia, vaan teetä. Nämä kaksi ylintä ovat luentomuistiinpanojani sarjakuvakerronnan [yliopisto]kurssilta, hehe. Oli niin kova tahti siellä että tekstistä tuli harakanvarvasta)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajattelin että jotakuta saattaisi kiinnostaa, millaiselta ideat näyttävät ennen valmista lopputulosta. Tässäpä siis muutama sivu ideavihkostani, joka on siis eri asia kuin luonnoskirja. Ideavihkoon lähinnä kirjoitan/suollan saamani ideat muistiin, sillä kun ideoita tulee jatkuvalla syötöllä mieleeni, en pystyisi millään muistamaan niitä seuraavana päivänä jos en pistäisi niitä muistiin. Useat näistä ovat illalla tehtyjä (miinus luentomuistiinpanot) ja niiden ainoa tarkoitus on toimia muistutuksena minulle, ensimmäinen raakavaihe siis.

Jotkut ideat tulevat suomeksi, jotkut tätä nykyä englanniksi. Joskus ideat tulevat luonnostelun kautta, joskus tulee idean tynkä, jota kehitän paljon eteenpäin pitkäjänteisesti, joskus ideat tulevat kuvina mieleen, joskus valmiina dialogina. Monet ideat tulevat väläyksinä päähän, ja kun on jo tovin ideoinut tai luonnostellut, aivot alkavat pulppuamaan lisää ideoista, niin että se voi olla melkein ahdistavaakin, kun iskee hätä, saako niitä koskaan toteutettua. Ehkä minulle tulee ideoita niin helposti, koska uskon siihen että olen kekseliäs (sillä tuskin niitä tulisi helposti, jos ajattelee ”en koskaan saa ideoita, ideani ovat surkeita, kaikki muut ovat parempia”-tyylisesti, ei saa koskaan vähätellä omia kykyjään! Se vain hidastaa ja jarruttaa kaikenlaista kehitystä ja itsetuntoakin) ja että minulla on hyvä mielikuvitus. Ja olen tehnyt sarjakuvia jo niin kauan, että minulla on vankkaa rutiinia ja tiedän missä olen hyvä ja missä huono (esim. tekstaus tuottaa päänvaivaa) ja mikä sopii minulle ja mikä ei! : )   Pakkohan sitä on ihmisen uskottava omiin kykyihinsä, muutenhan elämässä ei olisi kyllä mitään mieltä. Sekin auttaa muuten ideointia että inspiroituu ja innostuu helposti asioista!  Ei tällä höpötyksellä ollut oikeastaan mitään suurta perimmäistä tarkoitusta, innostuinpahan vain höpäjämään! ;D

Haha, ”hehkeä” battle-sensuuri, sori, mutta en halua paljastaa mitään juonikuvioita, hähä! Tulossa lähiaikoina lähimpään blogiisi (TÄHÄN).  P.S. En saanut muokattua pois tuota isoa ammottavaa aukkoa postauksessa, äh.

Kolmas sivu oli hahmotelma tähän sarjakuvaan:  https://kiemura.sarjakuvablogit.com/2013/05/29/halu-olla-joku/

Kategoria: Koulutyöt, Omaelämäkerrallinen, Orava, Piirustukset, Yleinen.
Tagit: , , , , , , , , , , , , ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi