Opettajalle jälki-istuntoa, kiitos

30.01.2015 - 16:38 / kiemura.


 Pitäisi olla maksimimääräraja, miten paljon saa sekoilla ja säätää. Opiskelijat tulevat vaan pahalle tuulelle ja stessaantuneiksi jatkuvasta säädöstä. Grr! Missään korkeakoulussa tiedonkulku ei myöskään taida olla kovin sujuvaa.  Vierailevien opettajien tunnit ovat olleet laadukkaimpia täällä, niiden tunnit on suunniteltu hyvin ja niissä oppii tehokkaimmin.


(KLIKKAA isommaksi, blogi ei oikein tykkää vaakasuuntaisista stripeistä) Pitäisi olla maksimimääräraja, miten paljon opettajat saavat sekoilla ja säätää. Meillä on mennyt tammikuussa puolet tunneista siihen että opettajat eivät saa laitteita toimimaan :S Opiskelijat tulevat vaan pahalle tuulelle ja stressaantuneiksi jatkuvasta säädöstä ja lukkariepäselvyyksistä. Grr! Tosin missään korkeakoulussa tiedonkulku ei  taida olla kovin sujuvaa.
Vierailevien opettajien tunnit ovat olleet laadukkaimpia täällä, niiden tunnit on suunniteltu hyvin ja niissä oppii tehokkaimmin. Olisin mielihyvin ollut koko tammikuun storyboard-kurssilla. : D

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , ,



5 vastausta - “Opettajalle jälki-istuntoa, kiitos”

  1. Muhvu Kirjoittaa:

    Aaman tälle :–D

  2. Muhvu Kirjoittaa:

    *Aamen…. Hyvä minä

  3. kiemura Kirjoittaa:

    Haha 😀 Pakko oli vähän harrastaa sarjisterapiaa, kun meinas pää melkein hajota ton kurssin kanssa xD Ihme sekoilua! Onneksi saatiin storyboard-oppia kuitenkin vähän! Ens viikolla alkaa onneks uusi kurssi!

  4. Rohmu Kirjoittaa:

    Huoh… kaikesta on aina helppo syyttää opettajaa. Ei nekään nyt herranjumala ole mitään yli-ihmisiä joiden täytyy osata kaikki. Ymmärrän jos jatkuva myöhästely ärsyttää mutta se että laitteita ei saada toimimaan ei välttämättä ole opettajan syy. Laitteiden käyttämiseen pitäisi aina perehdyttää ja ne voi ihan oikeasti myös mennä rikki. Monestikin on tunti jouduttu keskeyttämään hetkeksi jotta atk-tukihenkilö korjaisi jonkun vian, eikä se ole minua ikinä haitannut. Helppo on tuomita, mutta joskus voi myös ajatella. Anteeksi ragetus mutta tuo jatkuva opettajien syyllistäminen vain vituttaa niin paljon. Ne saa niin valtavasti paskaa niskaan jo muutenkin.

  5. kiemura Kirjoittaa:

    En olekaan ennen saanut ragetus-viestiä blogiini. En mitään sanasotaa halua aloittaa, mutta vastaan kommenttiisi, jotta väärinkäsitys korjautuisi. Käytit tuomitsemis-sanaa, mikä oli kyllä vähän ylilyövä. Ja yli-ihmisiä ei ole olemassakaan. Opettaja osaa kyllä opetettavan asiansa, mutta kaikkien käytännön kommelluksien takia itse asiaan oli ainakin itselläni vaikea keskittyä ja halusin tiivistää sen humoristiseen, liioittelevaan strippiin, ei muuta. Varmaan itseäsikin harmittaisi, jos seitsemän tunnin päivästä kaksi tuntia menisi sähläykseen.

    Yleensä kyllä symppaan opettajia enkä syyllistä heitä, opettajien työ on haastavaa. Mutta kun meillä on oikeasti ollut aivan todella sekavaa koulussa vähän liian usein. Osasyynä on kai budjettien niukkuus ja että on vähennetty 30 prossaa lähiopetustunneista, näin opettaja kertoi. Lisäksi yksi opettaja erotettiin, eli tuolle opettajalla on nyt kai liikaa töitä. Plus opetussuunnitelma on varmaan juuri muuttunut, kuulemma tuollaista kurssia ei ole ollut ennen. Laitteet kyllä ovat toimineet moitteettomasti toisen opettajan tunneilla, eli tämä ope ei vain osaa käyttää laitetta tms. Toivottavasti joku perehdyttäisi hänet niihin, sillä niitä tarvitaan lähes joka tunnilla. Projektorit eivät kyllä useinkaan ole mitään kauhean loogisiksi suunniteltuja laitteita. En ainakaan itse osaisi käyttää sellaista ennen kuin joku olisi ensin neuvonut miten laite toimii.

    Toivottavasti tämä kommentti vähän lieventäisi ragea eikä lisäisi sitä! Netissä on vähän hankala keskustella, ilman että tulee väärinkäsityksiä 😀 Mutta en halua vääntää asiasta sen enempää.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi