Äänekkäitä kuvia

9.01.2015 - 22:31 / kiemura.


Tänään äänisuunnittelun tunnilla luonnosvihkoon piirrettyjä kuvia. Aion tehdä uudesta luonnoskirjastani edustusversion, jota voi näyttää kaikille uteliaille kysyjille, sillä en ole koskaan kehdannut näyttää luonnoskirjaani muille muuta kuin yksittäisiä sivuja, kun niissä tuppaa seassa olemaan aina jotain noloa :’D Äänisuunnittelu on tosi kiehtovaa muuten, ja opettaja on hilpeä! Saatiin tehtäväksi ensi tunnille tehdä tehtävä, joka ei edes tunnu koulutehtävältä!

On erittäin kivaa, että koulussa on mahdollista opiskella myös ääntä, jota muuten olisi varmasti tosi vaikea päästä opiskelemaan. On ihanaa kun animaatiossa on niin paljon kivoja ja jänniä osa-alueita, joiden saloihin pääsen vihkiytymään! Tää on kyllä mulle sopiva koulu (organisaatiomuutos- ja informaatio-ongelmista huolimatta…niitä nyt on joka koulussa).

Oon myös fiiliksissä uusista hyvistä kynistäni, joita ostin joululahjaksi saamallani lahjakortilla Akateemisesta. Ja Temperassakin ehdin käydä tekemässä löytöjä lomalla (Turussa ei jostain syystä ole taidetarvikekauppaa! Ärsyttävää! Se, uimahallien vähyys ja hieman hankalat bussiyhteydet ovat ainoa huono puoli jotka keksin tästä kaupungista. Viihdyn todella hyvin)

pingu2skp2sketchbp1spreadbirdhydra

 

Kategoria: Good kind of random, Koulutyöt, Piirustukset.
Tagit: , , , , , , ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi