Asiat jotka ovat nousussa: itsetunto

22.07.2014 - 14:57 / kiemura.


On se hullua että oma elämä voi riippua ihan vain jonkun täysin tuntemattoman ihmisen päätöksestä!  Välillä on ollut ihan kauheaa viime vuosina, mutta nyt ei enää! Onneksi olen ollut itsepintainen enkä antanut periksi. Itsetunto on kyllä nyt huipussaan, jee!

(Klikkaa kuvaa isommaksi) On se hullua että oma elämä voi riippua ihan vain jonkun täysin tuntemattoman ihmisen päätöksestä! Välillä on ollut ihan kauheaa viime vuosina, mutta nyt ei enää! Onneksi olen ollut itsepintainen enkä antanut periksi. Itsetunto on kyllä nyt huipussaan, jee! Ja nyt voin näyttää kaikille epäilijöille kieltä, hahaa!

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, On suuri ilo ja kunnia - Kunnia-asiat ja kunniavieraat, Orava.
Tagit: , , , , , , , , ,



6 vastausta - “Asiat jotka ovat nousussa: itsetunto”

  1. kulkutauti Kirjoittaa:

    mitämitä!? 8)

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Pääsin vihdoin tutkinto-opiskelemaan!8D

  3. kulkutauti Kirjoittaa:

    ooh saako udella, että minne? :>

  4. kiemura Kirjoittaa:

    Sori kun kesti näin kauan vastata, olin mökillä jossa nettiyhteys oli olematon! :/ Pääsin vihdoin Turun taideakatemiaan! (kolmas kerta toden sanoi) Jee!

  5. kulkutauti Kirjoittaa:

    Oooh eli pääsitkö sä sinne animaatiolinjalle!? Joka tapaukses, onnee ihan hirveesti! Ens vuonna mäkin sinne pyrin uudestaan 😀

  6. kiemura Kirjoittaa:

    Joo, sinne just, mun unelma-alalle! Oon kyl niin helpottunut ja onnellinen että pääsin sinne kaikkien hakuvuosien jälkeen 😀 (kaameesti itseluottamusta ja kärsivällisyyttä toi taidealalle pyrkiminen vaatii kyl! Puuh!) Tosi ihana että aiot hakea sinne ens vuonna, pidän kovasti peukkuja että pääsisit! Oot ainakin tosi hyvä piirtäjä! (muista sit sanoa siellä että oot hakenut aiemmin, mä sanoin sen haastattelussa ja ehkä ne katto sitä hyvällä, ainakin luulen niin) Ja ihanaa jos se tosiaan muuttuu jokavuotiseksi se haku! 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi