Ossu Orava ei saa halausta

19.11.2012 - 15:27 / kiemura.


Piirsin tämän, kun en saanut unta. Tämä ei kyllä nukahtamista hirveästi myöskään auttanut...

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , , , , , , , , ,



8 vastausta - “Ossu Orava ei saa halausta”

  1. manbehindthemanbehindtheman Kirjoittaa:

    Mutta piristi minun päivääni. Etenkin, kun analysoin parhaillaan Psychonautsia, joka on synkkää ja julmaa huumoria parhaimmillaan (kuinka monessa pelissä voi salakuunnella 10-vuotiaiden suunnittelevan tuplaitsemurhaa?).

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Ilmeisesti paras musta huumori syntyy klo 3 yöllä! Heh, kiva kuulla! Pistän kohta sen koulusarjiksen tänne niinkuin lupasin. Oli hauska tuntea sinut. (toi peli kuulostaa ahdistavan kieroutuneelta…ja SÄ YRITIT ASENTAA SITÄ MUN KONEELLE!!! O_O *horror gasp*)

  3. grimbird Kirjoittaa:

    Voi voi! Voi pieni Ossu. Jostain syystä ei tee kyllä mieli halata sitä. Liika innokkuus kostautuu todellakin.

  4. kiemura Kirjoittaa:

    No joo, en mäkään haluaisi!(voinee johtua tuosta lähestymiskielto-kommentista) Mutta silti symppaan Ossu-raukkaa, yli-innokas kun olen! Onneksi en kuitenkaan tuolla lailla. XD

  5. manbehindthemanbehindtheman Kirjoittaa:

    Toinen aiheeseen liittyvä anekdootti: viime vuonna Global Game Jamissä koulukaverini tekivät muiden kanssa ryhmässään pelin, jossa pelataan kaktusta, joka juoksee autiomaalla haluten halata jotakuta, mutta sen piikit tappavat kaikki, joita se halaa. Aina kun kaktus tappaa jonkun, se alkaa itkeä, ja ne kyyneleet pitävät sen hengissä autiomaassa. Onnellista loppua ei ole.

    Meillä on paras pelilinja ikinä.

  6. Iita Kirjoittaa:

    Voi tämä on ihan mahtava!! <3 Sanoisin sitä söpöksi, ellei se olisi niin onneton, hmm en osaa päättää!

  7. kiemura Kirjoittaa:

    Haha, kiitos!:D ehkä se on söpön onneton tai onnettoman söpö? Näitä saattaa tulla lisää, sillä sopivalla tavalla väsyneenä mun jutut muuttuu aika hirtehisiksi! Mutta saammeko ikinä selville, saako Ossu Orava koskaan halausta?? Hmm….cliff hanger!

  8. Orava & Walter ego » Blogin arkisto » Ossu Orava ja liikenneturva Kirjoittaa:

    […] Lue sitten tämä ensimmäinen Ossu Orava-tarina joka keräsi Suosiota jostain oudosta syystä: http://kiemura.sarjakuvablogit.com/2012/11/19/ossu-orava-ei-saa-halausta/ Kategoria: Good kind of random, Yleinen.Tagit: ahdistuksen abc, asepelko, fiktiivinen, fiktio, […]

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi