Ah mä itken kun kuvani rumana näen peilissäin…. (lainaus Kastanjafioren Poru-aariasta)

10.11.2012 - 22:42 / kiemura.


On todellakin väliä, katsooko peiliin vapaaehtoisesti vai pakon edessä! Vihaan esim. hissien, kampaamojen ja sovituskoppien peilejä! (jälkimmäisessä on lisäksi aivan tajuttoman hirveät ja epäimartelevat valaistukset...AINA. Luulisi, että sellainen vain pistäisi myynnin minimiin!) Muilla samaa ongelmaa peilien kanssa? 😀 Lopputyösarjikseni yhdellä päähenkilöllä on melko samankaltaisia ongelmia peilien kanssa. Vähän maagisemmassa mittakaavassa tosin. Minun on tosi helppo katsoa kuvainnoillisesti peiliin, vaan ei kirjaimellisesti! P.S. Blogisarjiksissani avainsanat ovat oleellinen osa kokonaisuutta, vink vink!

 

 

Lukijatoiveista: Useampi henkilö himoitsi kovasti siirappia, mutta ainakaan nyt en ole yhtään makeilutunteilutuulella, päinvastoin: tekee mieli piirtää vaan actionia, sarkasmia, angstia, itkua, gorea ja raivo-oravia jotka suu vaahdossa sanovat suunsa puhtaaksi!  Mutta ensi viikolla mä teen rakkaushöpöilyä kyllä, mutta sanon vain näin etukäteen että aika laihanpuoleista siirappia luvassa! ;D Sellaista mitä mun tyylillä nyt voi odottaa. Muutenkin hoidan loput lukijatoiveet ensi viikon aikana!: )

 

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , , , , ,



2 vastausta - “Ah mä itken kun kuvani rumana näen peilissäin…. (lainaus Kastanjafioren Poru-aariasta)”

  1. Amina Kirjoittaa:

    Hm. Mun sarjiksissa peilit on usein portteja sisäiseen maailmaan tai toiseen ulottuvuuteen. En malta odottaa sun maagista peilisarjista! 🙂

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Jännää! Hih, niin on siinä munkin! 🙂 Tosin se peilimaailma-kohtaus on kaikkein haastavin, mun pitää tehdä siihen vielä paljon enemmän painotusta sekä enemmän sivuja, koska se on sellanen juonen huipentumakohta. Yritän tehdä sarjakuvasta niin hyvän, että sitä voi tarjota kustantajille! 😀 Siitä tulee max. sellainen 62-sivua, kun en 48 sivuun sitä saanut mahdutettua (perinteinen albumimitta) Kestää kyllä aikaa ennen kuin se on valmis, todennäköisesti loppukeväällä vasta. (riippuen milloin ope päättää pitää loppukritiikit!) Haluaisin kovasti jo päästä kuvakäsisvaiheesta luonnosteluvaiheeseen!
    Oravalla on sitten vähän arkisempi suhtautuminen peileihin, yyh xD Riippuu myös ihan mistä kulmasta peiliin katsoo, miltä näyttää! 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi