2 in 1-päivitys: Ulkoinen lapseni ja Squirrelscreamin ja Knock Owlin ihmeelliset seikkailut osa…öö…no oisko neljä?

23.10.2012 - 15:58 / kiemura.


Hups... olen kuullut sangen monelta taholta naljailua, mutta koska olen niin kypsä ikäisekseni, en välitä ja jatkan samalla linjalla...;D (tykkään muuten siitä, että tämä on jatkumoa eiliselle päivitykselle!:D) Seuraavaksi decepticoneillani on hieman ongelmia nokkimisjärjestyksen kanssa:

Jaahas, ennustan kränää noiden kahden Screamin välille...voi Steve-parkaa!

Kategoria: Fanitus, Fotonovela, Kurre keräilee, Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,



2 vastausta - “2 in 1-päivitys: Ulkoinen lapseni ja Squirrelscreamin ja Knock Owlin ihmeelliset seikkailut osa…öö…no oisko neljä?”

  1. manbehindthemanbehindtheman Kirjoittaa:

    Olin tulossa kommentoimaan edellistä postaustasi, mutta olet niin raivostuttavan tuottelias.

    Useamman Starscreamin ennustettava keskinäinen käytös on ainoa asia, joka estää minua säälimästä hyllyni ainoaa Megatronia, jolla on seuranaan kolme Starscreamiä (tosin myös kolme Soundwavea. hmm.) eri jatkumoista. Tulee mieleen tämä: http://ask-starscream.tumblr.com/post/13734665271

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Mwhaha! Kaiji Uizuma hyvää päivää!XD En ees eilen päivittänyt, les gasps!!! Nyt en siis koskaan saa tietää mitä olet mieltä meidän orgioista?D:

    Mä uskon, että ne kolme Soundwavea vähän kompensoivat niitä kolmea Starscreamia, joten uskoisin, ettei Megsilläsi ole hätä päivää…nyt sillä on kolme petturia mistä valita, mutta myös kolme lemmikkiä mistä valita….sen pitää vaan sanoa vähän useammin päivässä ”excellent work, Soundwave.” (tai ”excellent work, Soundwaves!” XD) Tilasit siis sen saman Screamerin kuin mulla? Huaaaa, I sense clone wars coming!!! Oon ilonen mun Stevestä, sillä saa mukavasti läppää näihin sarjiksiin!:D Lol, ”you look like a stripper.” ”You look like a pile of boxes” :’D Starscreamit ei oo hyviä ryhmätöissä…eli niiden ei ainakaan kantsis opiskella Aallossa,lol!:D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi