Nihkeää

22.11.2016 - 23:09 / kiemura.


mmaaa

mmaaa2

Syksy vaikeimmasta päästä. Toivon todella, että kevät on smoothimpi kuin smoothie. Ei kyllä ole aikaa ole ollut päivittää blogia muutenkaan, hommaa riittää ja ongelmien ratkomista. Odotan innolla joululomaa (lieneeköhän sairasloma mun tapauksessa, argh). Joskus tulevaisuudessa haluan tehdä jatkuvajuonisen nettisarjiksen.

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , ,Yksi vastaus - “Nihkeää”

  1. Eräs Mörkö Kirjoittaa:

    Jatkuvajuoninen sarjis: KYLLÄ KIITOS.
    Ymmärrän tuon mystisyys-näkökannan, mutta silti omaelämänkerrallinenkin sisältö on kinnostavaa luettavaa. En ole varma, mikä sen aiheuttaa, onko se tieto siitä, että tapahtuneet asiat ovat todellisia? Ja onko tämä reality-tv- tyyppistä tirkistelynhalua? Vai kenties halua lukea jotain, mitä ei henkilöstä vielä tiedä ja sillä tavoin lähentyä?

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi