Villi perjantai-ilta

5.03.2015 - 11:48 / kiemura.


 Haha, ensin 10 kertaa englanniksi, sitten 10 kertaa suomeksi.  Lapsuuden top 5-tunnarit: 1. Ankronikka 2. Tiku ja Taku Pelastuspartio  3. Nalle Puh 4. Maailman ympäri 80 päivässä 5. Pokemon Kunniamaininnat: Sailor Moon (en itse sarjaa katsonut, mutta se tunnari!), TMNT, Pinky and the Brain, Animaaniset, Timon ja Pumba. Hassua, olin viikon päätteeksi ihan kuollut ja märkä rätti (mun perus olotila koulupäivän jälkeen ;_;) mutta kun kuuntelin Ankronikan tunnaria, sain heti energiaa! Jännää kun yksi tunnari voi tuoda välittömästi lapsuusmuistot takaisin mieleen :´)


Haha, ensin 10 kertaa englanniksi, sitten 10 kertaa suomeksi. Ja aina pitää laulaa antaumuksella mukana! ;D
Lapsuuden top 5-tunnarit:
1. Ankronikka
2. Tiku ja Taku Pelastuspartio
3. Nalle Puh
4. Maailman ympäri 80 päivässä
5. Pokemon
Kunniamaininnat: Sailor Moon (en itse sarjaa katsonut, mutta se tunnari!), TMNT, Pinky and the Brain, Animaaniset, Timon ja Pumba.
Hassua, olin viime viikon päätteeksi ihan kuollut ja märkä rätti (mun perus olotila koulupäivän jälkeen ;_; ääyhh luulis jo, että olisin jo tottunut…mutta eka vuosi kai on rankin) mutta kun kuuntelin Ankronikan tunnaria, sain heti energiaa! Jännää kun yksi tunnari voi tuoda välittömästi lapsuusmuistot takaisin mieleen :´)

Kategoria: Fanitus, Omaelämäkerrallinen, Orava, Oravan lempipiirrettysarjat.
Tagit: , , , , , ,



3 vastausta - “Villi perjantai-ilta”

  1. Salla Kirjoittaa:

    Ah se tunne kun joku lapsuus ajan biisi saa aina iloiselle päälle ja antaa lisä energiaa(omalla kohallani Digimon Adventuren oppari japaniksi ja se mis versio <3 🙂 )
    Muuten oletko ajatellut mennä Tampere Kuplii tapahtumaan? 😀

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Joo, tunnarit on kuin tiivistettyä lapsuutta! 8D Tulee semmonen ihanan 90-luku-olo kun katsoo lapsuuden piirrettyjä 😀 (vaikka Ankronikan tekeminen lopetettiinkin just vuonna 1990, mut Suomes sitä varmaan vasta näytettiin tv:stä vasta 90-luvun puolella?) Haha, hetken luulin jo et se Digimonin legendaarisen kauhea suomidubbi, mut ei sentään!

    Haha, en ole kyllä yhtään ees tajunnu pohtia asiaa! Täytyy katsoa, mikä on rahatilanne kuun lopussa (pahus, se on just ennen kuin opintotuki tulee tilille ;_;) ja onko aikaa koululta. Tykkään kyl Kuplii-tapahtumasta tosi paljon, se on kiva kun cosplay-tyypit on siel sekasin muiden harrastajien kanssa, vähän harmittaa kun ne on eriytynyt noin yleisesti ottaen omiin tapahtumiinsa (esim. Helsingin sarjisfestareilla ei cossaajia näy). Kupliissa on jotenkin mukavan leppoisa tunnelma. Harmi, että on varmaan liian kuuma tulla sinne Sokan ”talviturkissa” xD

  3. Salla Kirjoittaa:

    Joo Sokka asu on varmasti aika lämmin sisällä 😀
    Ite en tiiä menenkö vaikka rahaa on. Oon nykyään hirveä nirso ohjelmistolle ja myyntitavaroille -_-
    Mut ois kiva jos joku tuttu tulis mun siskon lisäksi 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi