Animaatiotestejä

10.01.2015 - 17:57 / kiemura.


sneakcautioussneakheh  sneakbackwards

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vihdoinkin oli aikaa lukea synttärilahjaksi saamaani The Animator’s survival kit-kirjaa. Luin tänään ”sneak”-kävelystä ja halusin kokeilla animoida sitä käsin valopöydän avulla. Sitten kokosin photoshopissa eri versioita niistä. Piirtoanimaatio on hidasta mutta palkitsevaa.

Kategoria: Animaatiot.
Tagit: , , , , , ,



2 vastausta - “Animaatiotestejä”

  1. Fjalle Kirjoittaa:

    Nää on hauskoja! Tykkään hahmon ilmeestä. 8D

    Opiskelin taanoin 1½ vuotta piirrosanimaatiota nimenomaan käsin ja se oli juuri kuten sanoit, hidasta mutta palkitsevaa. Hitsi nää sun kuvat saa kädet syyhyämään että pitäs päästä tekeen animaatioita! Harmi ettei ole välineitä.

    Nykyään animoidaan lähes pelkästään koneilla, mutta kannattaa pitää yllä tämäkin taito! Uskon että jos osaa käsin animoida, on koneella vielä helpompaa. 😀

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Haa kiitos! Toivottavasti löydät välineitä jostain 😀
    Joo, kärsivällisyys kyllä kehittyy tätä tehdessä. Joo, oon samaa mieltä että jos käsin onnistuu, niin varmaan myös koneellakin! Meillä opetetaan myös muitakin tekniikoita, mutta veikkaan että käsin piirrettäessä animaation perusperiaatteet ja tekniikan oppii kaikkein parhaiten, tai siitä on luultavasti paras aloittaa ennen kuin siirtyy tietokoneohjelmiin. Olin viime vuonna kansanopistossa ja siellä tehtiin vaan Flash-ohjelmalla suoraan piirtoanimaatiota, mikä oli tosi vaikeaa kun ei ollut aikaisempaa kokemusta piirtoanimaatiosta, piti yhtäkkiä handlata sekä animaatio ja ohjelma (ja mac) joten en oppinut juuri mitään. :S Nyt heti kun väline ei ole riesana, voi suoraan keskittyä liikkeiden opetteluun 😀 Saa nähä mitä meille opetetaan tänä keväänä. Myös 2D-ohjelmien opettelua tulee kans olemaan kai nyt keväällä. Pääsen varmaan niistä jyvälle vähän nopeammin toivottavasti tällä kertaa kun on tullut jo vähän kokemusta muista tietokoneohjelmista vuoden aikana. xD On kyllä ollut palkitsevaa oppia kaikkia ihan uusia taitoja!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi