Myrkyn juojat

23.11.2012 - 14:20 / kiemura.


Tällä kertaa sarjistunnilla tapahtui tälläistä!

Piirretty tsekkiläisellä halpismusteella (joka on vedenkestävää!), turhaa ostaa kalliilla värimusteita jos jälki on yhtä hyvää tälläkin!:) Miellyttävän raikas sävy. Tämä postaus on sukua tälle: http://kiemura.sarjakuvablogit.com/2012/08/25/ystavyyden-merkki-on/

Kategoria: Fanitus, Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , ,2 vastausta - “Myrkyn juojat”

  1. grimbird Kirjoittaa:

    XD Oli kyllä taas helmi hetkiä Oravan kanssa.

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Niin oli! :3 Ja sitten samana iltana väittely, voiko olla miespuolisia tunnistamattomia lentäviä ufoja! 🙂 Se oli niin koomista! Ja liikennemusiikkivideo! Aina tapahtuu jotain hassua kun Pupu ja Orava kohtaa! 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi