Epäilyksen siemen

16.11.2012 - 22:50 / kiemura.


Heta kaipasi jotain iltansa huviksi, joten postaanpa tässä muutamia juttuja hänen ilokseen. Tässä eka! Tää on jo vähän vanha strippi, koetin vaan pantata tätä jotain strippikimaraa varten, mutta harvemmin tulee tehtyä perustrippejä oravasta.

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , , ,5 vastausta - “Epäilyksen siemen”

 1. Heta Kirjoittaa:

  Niin voi ei! Nuuu…

 2. Heta Kirjoittaa:

  Niin! Mitäs jos? Entä jos… Nuuuu…

 3. kiemura Kirjoittaa:

  AGgghhhh nuuuu!!! Epäilyksen siemen kasvaa! Yhyhyy… niin ja minähän olen ystäväsi vain siitä syystä, että piirtäisit minua! Kiähhähää! Heheh… no enpäs, vaan koska olet niin mahti tyyppi!!!!:3 Pupupup!

 4. manbehindthemanbehindtheman Kirjoittaa:

  Niin kuin ihmiset, jotka rakastavat oliiveja, ja ihmiset, jotka vihaavat niitä.

 5. kiemura Kirjoittaa:

  Niin, tai kuin ihmiset, jotka pitävät salmiakista tai sinapista tai jotka vihaavat niitä! Meille kaikille on paikkamme. Meidän paikkamme on naama menosuuntaan. Harmi että niin on 90 % muidenkin ihmisten. Heta on ainoa individualisti. Yhyy.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi