Sarjakuvakeskuksen kirpparilla…

15.11.2012 - 13:35 / kiemura.


Hähää, sillä kukaan ei määrittänyt "rakkaussiirappia" romanttiseksi rakkaudeksi! Minusta koiran ja "omistajan" välinen rakkaus on yksi kaikkein hienoimmista rakkauden muodoista<3 (Merrin ja mä ollaan melkein kuin symbioosi) Hahaa!!! 2 down, 1 to go! Lisäksi kaksi muuta lukijatoivetta taisi olla jäljellä. Joskus minun pitäisi piirtää blogipäivitys siitä, kuinka oikein sain Merrin:3 Mun ihana pikku mussu! Lisäksi aion joskus tehdä päivityksen kaikista Merrin lempinimistä...niitä on paljon. Muf vuf! Koirat rulaa.

Kategoria: Arpa on heitetty eli haasteet, Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , , , , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi