Tarina minusta ja mangasta

5.10.2012 - 11:36 / kiemura.


…eli kertomus siitä, kuinka emme tule oikein toimeen

Tezukalta varmaan löytyisi jotain minullekin sopivaa, jos vain jaksaisi etsiä. Arvostan sen huolellista tyyliä. Bakuman on varsin viihdyttävä, koska se on sellaista metasarjakuvaa, josta niin kovin pidän. Manga on raadollinen bisnes! Ahistavaa touhua niillä välillä!O_O Blippo-kauppa oli kyllä hauska silloin kun se oli ihan uusi juttu, koska se oli niin erilainen kuin mikään muu kauppa Suomessa. Kolmannessa ruudussa viittaan muuten sarjiskurssilla harrastuskurssiini, jossa kävin 6 vuotta 😀 Olen tullut siihen tulokseen, että kaikesta ei tarvitse pitää ja mangalla on jo muutenkin niin paljon tykkääjiä, ettei haittaa, jos en oikein hihku sen suhteen riemusta.

Kategoria: Omaelämäkerrallinen, Orava.
Tagit: , , , , , , , ,



2 vastausta - “Tarina minusta ja mangasta”

  1. manbehindthemanbehindtheman Kirjoittaa:

    Saattaisit muuten pitää myös Naoki Urasawasta, jonka päätöihin kuuluu 8-osainen Pluto ja 18-osainen Monster, molemmat löytyvät kokonaan kirjastosta. Realistinen ja huolellinen piirrostyyli, aikuisille kirjoitetu monisyiset tarinat, voittanut useita palkintoja mukaan lukien Eisnerin. Sekä Pluto että Monster saattavat kyllä edetä makuusi vähän hitaasti, koska ne ovat (osittain) psykologisia trillereitä.

    Ja Tezukalta löytyy vaikka mitä, mutta itse pidän niistä raai’immista tarinoista, niin en tiedä, mitä suositella. Phoenix on kokoelma enimmäkseen one-shotteja, joista ainakaan lukemissani ei ole ollut mitään Black Jack -tasoista kamaa. Nappaa mukaan, jos näet kirjastosta, ei tietääkseni vaadi järjestyksessa lukemista.

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Täytyypä tutkia jos ei näy muita ihmisiä kirjaston mangahyllyn lähettyvillä (aina nolottaa edes vilkaista siihen, tapa juurtunut yläasteajoista XD)!

    No, käy ne raa’emmatkin tarinat, mutta toivoisin vain vähemmän yksityiskohtaisia kuvia elimistä… onkohan Tezuka piirtänyt mitään eläinmangaa? Tykkään tavasta, millä Tezuka piirtää naisia, sellaisia 20-luvun kampauksia ja jotenkin ei niin geneerisen näköisiä 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Etusivu

Sivut

orava

Arkisto

Kategoriat

-Taistelutoverini-

Minä muualla

Avainsanat:

Etsi